Rega RP1 - Svart (PLATESPILLER)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
  • Testvinnende lydkvalitet til fornuftig pris
  • Svært enkel å sette opp. Klar til å spille på et par minutter.
  • Særdeles høy driftsikkerhet
  • Høykvalitets motor med ekstremt lavt vibrasjonsnivå
  • Rega Carbon MM pickup med utskiftbar stift
  • Støvlokk og slipmat er inkludert.
  • Manuelt hastighetsvalg mellom 33 og 45 omdr./min.
  • Ikke innebygget RIAA-forforsterker
  • Glimrende og enkel oppgraderinsgmulighet med Rega Performance pack

 "Ahh, for et smittende engasjement. Rega-spilleren gir deg aldri et kjedelig øyeblikk."

Image result for WHAT HI FI 5 STARS

"The RP1 is a great buy. It’s a budget deck that doesn’t sound like one"

"Best Turntable up to £400"

Regas platespillermodell RP1 er en gjenganger på topp når det kåres beste platespiller i denne prisklassen. RP1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse og høy driftskvalitet. En perfekt spiller for den som ønsker optimal lydgjengivelse og en skikkelig hi-fi-spiller som samtidig er enkel å betjene. RB-101-armen er montert for hånd med individuelt justerte lager for lav friksjon og høy mekanisk integritet.
RP1 leveres med ferdig påmontert pickup og er derfor klar til bruk. Manuell betjening gir lavere produksjonskostnader og bedre driftssikkerhet.

Motoren har ekstremt lite vibrasjon og er i en klasse som hører hjemme i langt dyrere modeller. Den enkle oppbyggingen kombinert med høykvalitetskomponenter sikrer en ekstra lang levetid.

Leveres med slipmat og avtagbart støvdeksel.

Mål: (B x H x D): 44,4 x 11,7 (med lokk) x 35,5 cm

Om Rega:

Rega er en engelsk hi-fi-produsent som er kjent for sine legendariske platespillere. Rega ble etablert av hi-fi-entusiasten Roy Gandy i begynnelsen av 70-årene - Roy er fremdeles med i ledelsen . I dag er Rega verdens mest solgte og kjente merke for hi-fi-platespillere.
Dagens fabrikkanlegg ble etablert i 1992 og ligger like sørøst for London. Her utvikles og delvis håndlages fremdeles alle Regas platespillere. Alle modellene er bygget etter samme kontruksjonsfilosofi. Dette sikrer at man får Regas legendariske kvalitet også nedover i prisklassene.

Rega’s filosofi er å lage høykvalitetsprodukter med en så naturtro og ærlig gjengivelse som mulig, til fornuftige priser. I dag kan Rega tilby hi-fi lydprodukter innen en rekke kategorier. Platespillerne hevder seg fremdeles som de beste i verden med de nye modellene i RP-serien.

Rega´s grunnfilosofi har vært den samme gjennom mer enn 40 år og benyttes konsekvent på alle modellene fra den rimeligste, RP1, til toppmodellen RP10. 
Alle tonearmene monteres for hånd med individuelt justerte lager for lav friksjon og høy mekanisk integritet.

Video

Bilder

Produktfakta

Format PLATESPILLER Leverandør Mono AS
Bestillingsnummer 9411011 Serie Platespiller, Rega

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i