Sony PS-LX310BT Trådløs Platespiller Med Geneva Acustica Lounge Høyttaler - Rød (BUNDLE)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Kritikerrost trådløs platespiller med flott høyttaler fra Geneva.

Spill dine favorittplater trådløst med denne komplette pakken.

«The PS-LX310BT is more than just an excellent ‘my first turntable’ option. For those wanting a fully automatic deck with built-in phono stage, it’s one of the best we’ve heard.»5 av 5 stjerner, What Hi-fi Mai 2019

Sony PS-LX310BT er en rem-drevet platespiller med Bluetooth, perfekt for deg som vil kose deg med den gamle eller nye vinylsamlinga i kombinasjon med dagens trådløse muligheter. Platespilleren er enkel å bruke og har en pickup-arm og en robust plate støpt i aluminium med tykt støvdeksel. Med andre ord, her får du den klassiske vinylfølelsen med klar og tydelig lyd.

Kabelfritt med Bluetooth

Med PS-LX310BT kan du kose deg med deg med tidløse vinylplater, helt uten å måtte trekke kabler til hverken høyttalere, soundbar eller hodetelefoner. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan du høre dine favorittskiver via Bluetooth-høyttalere eller andre Bluetooth-enheter. Har du et stereoanlegg bruker den innebygde utgangen for å koble platespilleren til lydanlegget, spilleren har innebygget RIAA-trinn. Uansett hva du velger, går det raskt og enkelt å konfigurere den og få musikken i gang.

Enkel bruk med automatisk avspilling

Ved hjelp av platespillerens avspillingsfunksjon senkes pickup-armen automatisk, for å la musikk strømme ut av den tilkoblede Bluetooth-høyttaleren eller hodetelefonen. Når plata er ferdig, flytter armen seg automatisk tilbake til startsposisjon uten at du behøver å løfte en eneste finger. 

Dersom du ønsker å få mest mulig lyd ut av vinylplatene dine, kan du enkelt justere forsterkningsbryteren til å matche lydnivået på plata, slik at du kan høre godlåtene i sin beste prakt uten forvrengning.

Ekte, god lydkvalitet

Her kan du kose deg med alle typer musikk med varm og myk lyd ved hjelp av platespillerens nøye konstruksjon og utvalgte komponenter. PS-LX310BT har en nydesignet pickuparm i robust aluminium som gir en mer presis følsomhet og stabil avspilling med fyldig lyd og kraftig bass. Sammen med et tykt støvdeksel og en stabil plateskive støpt i aluminium sørger for at lyden klinger tydelig fram med redusert forvrengning.

Om høyttaleren:

"Steintøff og raffinert lyd -
Kvalitetsinntrykket er overbevisende, og høyttaleren er lekker å se til.
6/6 Stjerner i Lyd & Bilde

Særdeles velskapt høyttaler fra Geneva. Basert på klassiske og kritikerroste Model Small er Acustica en ren trådløs høyttaler med særdeles mye lyd for pengene. Et enkelt berøringspanel integrert i topplaten gjør betjeningen til en fryd. Uvanlig høy byggekvalitet, materialbruk og lydkvalitet for prisklassen.

  • Flott lydkvalitet og svært brukervennlig
  • Spill trådløst via Bluetooth
  • Ekte trekabinett kledd i skinn
  • Topplate i aluminium med enkelt berøringspanel
  • Linjeinngang for tilkobling av andre lydkilder

Spesifikasjoner:

Vekt: 3.35 kg

Dimensjoner: 17.6 x 23.5 x 14.9 cm

Kraftig klasse D forsterker med DSP

3/4" diskant, 4" basselement

Frekvensrespons 50Hz – 20kHz

USB-lading av mobile enheter

Produktfakta
Utgitt 2020 Format STEREO
Bestillingsnummer LX310BT_Geneva_R Serie Platespiller, Stereopakker