Sony PS-LX310BT Trådløs Platespiller med SRS-XB32 høyttaler (STEREO)

3 290,00 3 29000 Veil. pris 3 880,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Kritikerrost trådløs platespiller med flott høyttaler fra Sony.

Spill dine favorittplater trådløst med denne komplette stereopakken.

«The PS-LX310BT is more than just an excellent ‘my first turntable’ option. For those wanting a fully automatic deck with built-in phono stage, it’s one of the best we’ve heard.»                                             5 av 5 stjerner, What Hi-fi mai 2019

Sony PS-LX310BT er en rem-drevet platespiller med Bluetooth, perfekt for deg som vil kose deg med den gamle eller nye vinylsamlinga i kombinasjon med dagens trådløse muligheter. Platespilleren er enkel å bruke og har en pickup-arm og en robust plate støpt i aluminium med tykt støvdeksel. Med andre ord, her får du den klassiske vinylfølelsen med klar og tydelig lyd.

Kabelfritt med Bluetooth

Med PS-LX310BT kan du kose deg med deg med tidløse vinylplater, helt uten å måtte trekke kabler til hverken høyttalere, soundbar eller hodetelefoner. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan du høre dine favorittskiver via Bluetooth-høyttalere eller andre Bluetooth-enheter. Har du et stereoanlegg bruker den innebygde utgangen for å koble platespilleren til lydanlegget, spilleren har innebygget RIAA-trinn. Uansett hva du velger, går det raskt og enkelt å konfigurere den og få musikken i gang.

Enkel bruk med automatisk avspilling

Ved hjelp av platespillerens avspillingsfunksjon senkes pickup-armen automatisk, for å la musikk strømme ut av den tilkoblede Bluetooth-høyttaleren eller hodetelefonen. Når plata er ferdig, flytter armen seg automatisk tilbake til startsposisjon uten at du behøver å løfte en eneste finger. 

Dersom du ønsker å få mest mulig lyd ut av vinylplatene dine, kan du enkelt justere forsterkningsbryteren til å matche lydnivået på plata, slik at du kan høre godlåtene i sin beste prakt uten forvrengning.

Ekte, god lydkvalitet

Her kan du kose deg med alle typer musikk med varm og myk lyd ved hjelp av platespillerens nøye konstruksjon og utvalgte komponenter. PS-LX310BT har en nydesignet pickuparm i robust aluminium som gir en mer presis følsomhet og stabil avspilling med fyldig lyd og kraftig bass. Sammen med et tykt støvdeksel og en stabil plateskive støpt i aluminium sørger for at lyden klinger tydelig fram med redusert forvrengning.

Ta festivalstemningen med deg

Få festlyd som høres ut som livemusikk, dans til blinkende lys, og få morsomme funksjoner hvor og når som helst. Alt dette får du i en lett høyttaler. Bare plukk den opp og fortsett festen, uansett hvor humøret ditt tar deg.

Helt støvtett

IP67-klassifiseringen gjør at du kan ta med deg høyttaleren på stranden (saltvann er ikke noe problem), i skogen, ørkenen eller hvor du vil. SRS-XB32 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete overflaten er.

Kan vaskes og er helt vanntett

IP67-klassifiseringen gjør at høyttaleren kan senkes i vann, og det er heller ikke noe problem å vaske den.

Skapt for fest

SRS-XB32 har blitt utsatt for omfattende støttesting for å sørge for at den tåler de uunngåelige støtene, slagene og skrapene som følger med daglig bruk.

Lang batterivarighet

En batterilevetid på opptil 24 timer gjør at SRS-XB32 kan feste lenger enn deg. Du kan feste i opptil 14 timer selv med EXTRA BASS™-modusen slått på.

Produktfakta

Format PLATESPILLER Bestillingsnummer PS-LX310BT_SRS-XB32blk
Serie Platespiller, Sony, Stereopakker