Rega Fono mini A2D RIAA-trinn - Svart (RIAA-FORFORSTERKER)

Vinylrekvisita

1 490,00 1 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Beskrivelse

For at signalet fra en platespiller skal forsterkes til riktig nivå for en vanlig forsterker, trengs en forforsterker med RIAA-utjevning av signalet fra platespilleren. Dette kan finnes et av tre steder - 1) en del platespillere har innebygget forforsterker, 2) Hvis din forsterker har en inngang merket "phono" betyr dette at denne inngangen går inn i en RIAA-forforsterker. Hvis hverken platespilleren eller forsterkeren har innebygget RIAA-forforsterker, trengs en dedikert, ekstern forforsterker. Rega Fono mini A2D er da kanskje markedets beste alternativ i denne prisklassen.

Passer perfekt til f.eks. Regas egen Planar 1-modell.

Rega Fono mini A2D er en toppspesifisert platespiller-forsterker (RIAA) med linje- og USB-utgang, som sørger for å forsterke opp de svake signalene fra en platespiller til et korrekt nivå for en linjeinngang på en forsterker. Det er inngang for platespiller med moving magnet-pickup og linjeutgang for tilkobling av en forsterker.

Den har også en innebygd AD-konverter og USB-utgang for overføring av vinyllyden til PC. For overføringen av lyden til PC’en trenger man et digitalt lydediteringsprogram som enkelt kan lastes ned fra internett. Utgangssignalet justeres med styrkekontrollen i front, slik at nivået blir riktig i forhold til hva opptaksindikatorene i editeringsprogrammet viser.

Med sin kompakte utførelse er Fono mini A2D lett å plassere. Det solide metallkabinettet sørger for en meget god støyskjerming. Forsterkeren er utviklet og produsert i England og utmerker seg med sin høye hi-fi-kvalitet. Den leveres komplett med strømadapter.

• RIAA-korrigert inngang
• Linje- og USB-utgang
• Innebygd A/D-konverter for digitalisering av vinyllyden
• Inngangsfølsomhet: 5 mV for 500 mV utgangssignal
• Signal / støy-forhold: 78 dBA ref. 5 mV
• Solid kabinett i metall

Mål (B x H x D): 10 x 3 x 12 cm
Vekt: 316 gram

 Bilderesultat for WHATHIFI 5 STARS

"Best phono stage 2012"

"Great dynamics, punchy sound, cohesive, tonally integrated, what’s not to like?"

 

Produktfakta
Utgitt 2015 Format LP - STIFTER, PICKUP OG RIAA
Artist Vinylrekvisita Bestillingsnummer 9581078
Serie Rega
Bilder