Inngår i

Rega Fono mini A2D RIAA-trinn - Svart (RIAA-FORFORSTERKER)

Vinylrekvisita

1 490,00 1 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse

For at signalet fra en platespiller skal forsterkes til riktig nivå for en vanlig forsterker, trengs en forforsterker med RIAA-utjevning av signalet fra platespilleren. Dette kan finnes et av tre steder - 1) en del platespillere har innebygget forforsterker, 2) Hvis din forsterker har en inngang merket "phono" betyr dette at denne inngangen går inn i en RIAA-forforsterker. Hvis hverken platespilleren eller forsterkeren har innebygget RIAA-forforsterker, trengs en dedikert, ekstern forforsterker. Rega Fono mini A2D er da kanskje markedets beste alternativ i denne prisklassen.

Passer perfekt til f.eks. Regas egen Planar 1-modell.

Rega Fono mini A2D er en toppspesifisert platespiller-forsterker (RIAA) med linje- og USB-utgang, som sørger for å forsterke opp de svake signalene fra en platespiller til et korrekt nivå for en linjeinngang på en forsterker. Det er inngang for platespiller med moving magnet-pickup og linjeutgang for tilkobling av en forsterker.

Den har også en innebygd AD-konverter og USB-utgang for overføring av vinyllyden til PC. For overføringen av lyden til PC’en trenger man et digitalt lydediteringsprogram som enkelt kan lastes ned fra internett. Utgangssignalet justeres med styrkekontrollen i front, slik at nivået blir riktig i forhold til hva opptaksindikatorene i editeringsprogrammet viser.

Med sin kompakte utførelse er Fono mini A2D lett å plassere. Det solide metallkabinettet sørger for en meget god støyskjerming. Forsterkeren er utviklet og produsert i England og utmerker seg med sin høye hi-fi-kvalitet. Den leveres komplett med strømadapter.

• RIAA-korrigert inngang
• Linje- og USB-utgang
• Innebygd A/D-konverter for digitalisering av vinyllyden
• Inngangsfølsomhet: 5 mV for 500 mV utgangssignal
• Signal / støy-forhold: 78 dBA ref. 5 mV
• Solid kabinett i metall

Mål (B x H x D): 10 x 3 x 12 cm
Vekt: 316 gram

 Bilderesultat for WHATHIFI 5 STARS

"Best phono stage 2012"

"Great dynamics, punchy sound, cohesive, tonally integrated, what’s not to like?"

 

Bilder
Produktfakta
Utgitt 2015 Format LP - STIFTER, PICKUP OG RIAA
Artist Vinylrekvisita Bestillingsnummer 9581078
Serie Rega