Her finner du gaming-sjefens favoritter fra 2021

Fifa 22

FIFA 22 føles om mulig enda bedre enn før. Perfekt å spille alene gjennom FIFA Ultimate Team der du bygger opp ditt eget lag, eller sammen med kompiser, enten sammen i stua eller over nett.

Tilgjengelige formater:

Rayman Legends

Ikke nytt av året, men kanskje det spillet som har underholdt spillsjefen og familien aller mest i år. Et herlig plattformspill som utfordrer både rytmen og reaksjonene dine, og grafikken er nydelig. En anbefaling til alle slags gamere i alle aldre.

Tilgjengelige formater:

Mario Party Superstars

Disse samlingene med minispill er herlig underholdning for både familien og vennegjengen. Her får du alle de mest klassiske minispillene og brettene fra hele seriens historie, servert på samme feststemte fat. I tillegg kan du bryne deg mot resten av verden i den flunkende nye survival-modusen.

Tilgjengelige formater:

Metroid Dread

Forventningene til det nye kapittelet i en serie som har skapt en egen undersjanger, og som har blitt etterlignet i årevis, var mildt sagt høye. Men Metroid Dread innfrir! Et herlig 2D-plattformspill i god, gammeldags Metroid-ånd, krydret med moderne spillmekanikker og friske ideer.

Tilgjengelige formater:

WarioWare: Get It Together!

Mikrospillserien som startet på Gameboy har vokst til et underholdningsmonster som bombarderer deg med helsprø minispill i et imponerende tempo. Dette er Mario Party for viderekommende, og for deg som setter pris på den delen av Nintendo som setter snål humor og eksperimentering i førersetet. Gøy!

Tilgjengelige formater:

Deathloop

Franske Arkane er et av få spillutviklerselskap som aldri har trådt feil. Mest kjent for Dishonored, Arx Fatalis og den undervurderte sci-fi-juvelen Prey, kommer de her med en stilig, retroinspirert tidsreise i beste Groundhog Day-ånd. Vi kan ikke si så mye om historien uten at det blir spoil-o-rama, men ALT du elsker ved Arkane er representert her: Persongalleriet, chef's kiss art design og høltjukk atmosfære.

Tilgjengelige formater:
PS5

HyperX Cloud II

Vi sniker inn en headset-anbefaling også: HyperX Cloud II er relativt rimelig, men leverer topp kvalitet. Komforten er god selv ved bruk over lang tid, og mikrofonen er både støydempende og avtagbar. Dette er rett og slett en skikkelig headsetfavoritt i denne prisklassen. Fungerer på alle konsoller samt PC.

Tilgjengelige formater:

Gang Beasts

Hvordan kan et så enkelt spill være så morsomt? Gang Beast er veldig gøy, smått frustrerende og skikkelig intenst på én gang. De humørsyke gelefigurene som slåss er stor og tøysete underholdning. Kan spilles sammen mange i stua - eller man kan spille over nett.

Tilgjengelige formater:
PS4

It Takes Two

Regissør Josef Fares meldte overgang til spillbransjen og ga oss samarbeidsperlene Brothers og A Way Out. I år kom It Takes Two, enda bedre enn forgjengere og osende av pur spillglede. Co-op-spilling står igjen på menyen, i en fantastisk vakker og gjennomført "kjære, jeg krympet barna"-verden. Variert, utfordrende og essensielt!

Tilgjengelige formater:
PS4

Gaming-sjefen anbefaler