Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack

Nintendo 3DS

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Interiørdesign på proffnivå i Animal Crossing: Happy Home Designer. Design ditt eget Animal Crossing-hjem!

Denne nye spinoff-tittelen i Animal Crossing-serien fokuserer på dekorasjon og hjemmeinnredningsaspektet fra Animal Crossing-spillene. Dyrene i Animal Crossing-verdenen vil be deg om å designe et hus for dem, og det er opp til deg, en lovende designer, å imøtekomme ønskene ved å innrede og dekorere hjemmene deres.

Innred og dekorer husene til hundrevis av landsbybeboere - noen vil til og med be deg om å pynte opp hagen! Men ikke nok med det! Vis frem kreativiteten din når du designer skoler, sykehus og andre offentlige bygninger.

Ved lansering vil et begrenset antall eksemplarer av spillet inneholde et spesielt amiibo-kort. Dette amiibo-kortet vil la deg designe rommet til karakteren på kortet, men du kan også skanne kort for å invitere karakterene inn på et besøk. Hva slags hjem ville du ha bygget til Tom Nook eller Isabelle? 

Ytterligere amiibo-kort vil bli solgt i pakker som inneholder tre kort. Disse pakkene vil alltid inneholde et spesielt amiibo-kort med en spesiell karakterer, som ellers ikke er tilgjengelig i spillet. Hvert kort kan brukes med flere eksemplarer av spillet, noe som både gjør det gøy å samle på dem og bytte dem med venner!

Spillere som eier en New Nintendo 3DS- eller New Nintendo 3DS XL-konsoll kan holde amiibo-kortet mot NFC-feltet på den nederste skjermen, mens eiere av de originale Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL-, og Nintendo 2DS-konsollene kan kjøpe det nye NFC-tilbehøret for å nyte amiibo-kortene.

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2015
Sjanger Simulator Aldersgrense 3
Utvikler Nintendo Leverandør Bergsala
Bestillingsnummer 201162