Donkey Kong Country Returns 3D

Nintendo 3DS

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Nintendos apeduo vender tilbake i Donkey Kong Country Returns 3D. Dyrene på Donkey Kong Island blir kontrollert av en slem gruppe vesener kalt Tiki, og de har stjålet Donkey Kongs bananlager - og selvfølgelig vil Donkey Kong ha spiskammerset sitt tilbake!

Donkey og Diddy Kong tar turen over til Nintendos nye håndholdte vidunder i denne gjenskapelsen av Wii-spillet Donkey Kong Country Returns. Spillet har blitt finpusset med fantastisk 3D-grafikk, noe som passer perfekt til Nintendo 3DS på grunn av de tradisjonelle, side-scrollende nivåene som går fra venstre til høyre, men som også veksler mellom forgrunn og bakgrunn.

New Mode er spesialtilpasset det håndholdte formatet hvor man gjerne spiller i korte sekvenser. I denne modusen har man blant annet tre hjerter i stedet for to og flere nye hjelperedskaper, blant annet en ballong som kan redde deg dersom du faller ned i en avgrunn. Original Mode er den samme som i originalspillet. Åtte nye nivåer tilbys etter at man har rundet spillet, og to spillere kan samarbeide lokalt.

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2013
Sjanger Adventure Aldersgrense 3
Utvikler Nintendo Leverandør Bergsala
Bestillingsnummer 201066