Fire Emblem: Awakening

Nintendo 3DS

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Verden trues av ufattelig ondskap, og bare prinsen Chrom og heltene hans kan redde den i Fire Emblem: Awakening.

I en verden som herskes over av to mektige drager har onde krefter reist seg og truer med å ødelegge menneskenes kongeriker. Sett ut på et spennende eventyr og opplev kamper fylt med action, strategi og fare i Fire Emblem: Awakening.

Farene truer
Mens prins Chrom sliter med å hindre at småkampene mellom kongerikene Ylisse og Plegia ender i en full krig begynner en pest av udøde soldater kjent som The Risen å infisere landet. Chroms kamp om å overleve er større enn han noensinne forestilte seg mens han er fanget mellom krigssultne kongeriker, en uforståelig ondskap og en maskert fremmed som påstår at han er den legendariske krigeren fra en tidligere tidsalder. Heldigvis er han ikke alene, han har sine Shepherds - sin egen personlige hærstyrke - og deg, en kriger uten minner om fortiden kjempende ved siden av seg. Men mens dere trekkes dypere inn i konflikten oppstår hendelser som vil endre verden for alltid...

Både for nye og gamle fans
Fire Emblem: Awakening bygger på en rekke velkjente elementer fra tidligere spill i Fire Emblem-serien og tilbyr en opplevelse som både dedikerte fans og nykommere vil nyte. Det tradisjonelle, rundebaserte kampsystemet krever både ferdigheter og strategi for å vinne, og den nye 3D-grafikken gjør hver kamp mer levende enn noensinne tidligere i serien. Nøkkelen er å spille på styrkene til enhetene dine ettersom plassering på slagmarken, typen våpen enhetene er utrustet med, hvilken klasse de er og til og med samarbeidsangrep spiller alle en rolle i å sikre seieren.

Tette bånd
Jo mer karakterene dine slåss sammen og samhandler i kamp, desto tettere bånd vil de knytte. Sterkere bånd vil si bedre samarbeidsevner, så det er verdt strevet med å få karakterene dine til å nyte hverandres nærvær. Foruten bånd vil karakterene dine vokse gjennom erfaringspoeng mottatt når de slåss, noe som øker både nivået og statistikken deres, og et bredt utvalg tilleggskarakterer - som dekker en rekke forskjellige klasser og våpentyper - står bare og venter på at du skal rekruttere dem til hæren din. Ikke nok med det, så har Fire Emblem: Awakening flere vanskelighetsgrader, inkludert Newcomer Mode hvor helter som blir beseiret på slagmarken vender tilbake til neste kamp framfor å være tapt for alltid som kjent fra tidligere spill i serien.

Delt glede
Og det er mye mer i Fire Emblem: Awakening foruten hovedhistorien! Slå deg sammen med en venn og samarbeid om å beseire fienden lokalt i Double Duel Mode eller forsterk hæren din med karakterer fra andre spilleres hærer via StreetPass. Nedlastbart ekstrainnhold i form av ekstranivåer vil i tillegg til en ny utfordring gi deg nye karakterer, spesielle våpen, gull og andre godbiter. Når spillet lanseres vil tilleggskartet Champions of Yore I være gratis tilgjengelig i en begrenset periode. Dersom du fullfører dette kartet, så vil du kunne rekruttere den velkjente Fire Emblem-karakteren Marth til laget ditt.
Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo, Fire Emblem Fates
Utgitt 2013 Sjanger Strategi
Bestillingsnummer 202190

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i