Luigi's Mansion 2

Nintendo 3DS

499,00 49900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
I Luigi's Mansion 2 drar Marios lillebror atter en gang ut på en nervepirrende spøkelsesjakt! Spillet har bl.a. blitt belønnet med karakter 9,3 på IGN og terningkast 5 i Dagbladet.

Luigi skjelver i buksene
Luigi er atter en gang ute på oppdrag for å fjerne en horde standhaftige spøkelser fra noen uhyggelige herregårder. Bevæpnet med sin fortrolige Poltergust 5000, en spøkelsessugende støvsuger, spiller Marios bror for en gangs skyld hovedrollen og går på kuldegysende spøkelsesjakt. Nå holder det ikke å bare lyse på spøkelsene for å lamme dem! Nå må du nemlig aktivere en strobefunksjon og utløse den for å lamme spøkelsene innen de kan suges opp med Poltergust 5000.

Spøkelsesvariasjon
Forskjellige spøkelser hjemsøker de forskjellige herregårdene. Luigi må finne ut hvordan han kan bekjempe hver eneste en av dem og finne skjulte ledetråder og nøkler for å låse opp nye områder og skattekister. Disse nye elementene tilfører spillet mer variasjon og nye pusle-dimensjoner. Med Poltergust 5000 kan du hjelpe Luigi med å fjerne tapet for å avdekke hemmelige områder, fjerne hauger med løv som kan gjemme skjulte skatter eller suge opp stabler med mynter og sedler. I virkeligheten vil imidlertid den nervøse og motstrebende Luigi helst komme seg så langt vekk fra gjenferd som overhodet mulig.

Ghostbustin'
Opp til fire spillere kan slå seg sammen og ta turen til Scrarescraper som er fullpakket med overnaturlige vesener. I Hunter Mode kontrollerer hver spiller Luigi i forskjellige farger og utfordres til å jakte ned spøkelser og bruke effektivt lagarbeid for å renske hver etasje i tårnet før tiden er ute. Bonuser og oppgraderinger kan opptjenes avhengig av hvor godt laget spiller sammen, noe som vil hjelpe spøkelsesjegerne å nå bosskampene som venter på toppen av hvert tårn. Spillere kan velge antall etasjer i dette modiet mellom 5, 10 og 25. De kan også justere vanskelighetsgraden for å tilpasse spillingen både for nybegynnere og spillveteraner. Falne spillere kan gjenopplives av lagkameratene for å holde eventyret i gang.

3D-funksjonen gjør virkelig herregårdene, spøkelsene og omgivelsene levende. Du vil oppleve den ene kuldegysningen etter den andre i dette spøkende spillet. Luigi's Mansion 2 er den første oppfølgeren til Nintendo GameCube-tittelen Luigi's Mansion fra 2001.

Bilder

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Serie Super Mario
Utgitt 2013 Sjanger Adventure
Aldersgrense 7 Utvikler Nintendo
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 201052