Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympics Games

Nintendo 3DS

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

Spillverdenens to mest kjente univers samles nok en gang for å konkurrere i de olympiske leker.

Mario, Sonic og andre fanfavoritter går for gull i dusinvis av spennende sportsbegivenheter i Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Handlingen er satt til Rio de Janeiro, verten for De Olympiske leker i 2016, og du kan konkurrere i 14 olympiske disipliner, så vel som 14 spesielle Plus Events!

Det seneste tilskuddet i den populære spillserien byr på klassiske grener som bueskyting og svømming, men vil også gi deg muligheten til å konkurrere i Golf, som er med i OL for første gang på 112 år - sving pekepennen og ta seieren hjem! Om du er klar for nye utfordringer kan du se frem til 14 spesielle Plus Events. I et av disse eventene skal du komme deg igjennom bølger skapt av en Thwomp. Du kan også bruke "power-ups" for å nå mållinjen enda raskere i øvelser som 100 meter frisvømming.

Uansett hvilken spillmodus du velger, så kommer du til å kjenne igjen alle deltagerne som består av Mario, Sonic og vennene deres. Favoritter som Yoshi og Amy Rose er selvsagt med. Dessuten kommer 20 nye karakterer til å være med denne gangen. Blant annet Rosalina og Rouge. Totalt kan du velge blant 40 ulike karakterer.

Du kan også velge å spille som Mii-karakteren din i spilmodusen Road to Rio, hvor du kommer til å oppdage rivaliseringen mellom Marios og Sonics gjeng. Det er opp til deg å velge hvilken gjeng du vil være med i. Handlingen vil imidlertid være unik for de to ulike valgene, så test gjerne begge to.

For å bli best må du trene, men det finnes også rikelig med utstyr som vil påvirke evnene dine. Om du kler Mii-karakteren din i en Mario-drakt og bruker en Mario amiibo kommer du til å få en effektiv, men kortvarig boost. Det samme gjelder om du kler Mii-karakteren din i en Sonic-drakt og bruker en Sonic amiibo. En slik boost kan være avgjørende i grener der marginalene er små.

Konkurrer mot venner og familie i flerspillermodusen. Takket være Download Play-funksjonen kan fire spillere med hver sin Nintendo 3DS-konsoll utfordre hverandre med kun ett eksemplar av spillet. Det kommer dessuten til å finnes globale topplister, der du kan se hvordan du ligger an sammenlignet med andre spillere. En annen nyhet er Pocket Marathon, hvor skrittene du tar med Nintendo 3DS-konsollen regnes for å gi Mii-karakterene dine ulike belønninger. Perfekt om du liker å ha med deg Nintendo 3DS-konsollen din når du er på farten!

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Serie Mario & Sonic
Utgitt 2016 Sjanger Sport
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 201150

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også