Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

Nintendo 3DS

399,00 39900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Redd stemmen til prinsesse Peach, Beanbean-kongeriket og... Bowser?!
Spillet som startet Mario & Luigi-serien vender tilbake og er bedre enn noensinne tidligere. I denne fornyede klassikeren reiser Mario og Luigi til kongeriket Beanbean sammen med Bowser for å gjenvinne stemmen til prinsesse Peach. Kontroller Mario og Luigi samtidig og bruk deres unike Bros. Moves til å løse puslespill og vende seirende ut av actionfylte kamper. Følg nøye med på fiendenes bevegelser, og timer du et knappetrykk riktig vil du redusere skade eller til og med gjøre motangrep. I denne gjenskapelsen er også en ny spillmodus kalt Minion Quest: The Search for Bowser inkludert som forteller historien til spillet fra perspektivet til Bowsers lakeier. Rekrutter karakterer for å øke din egen Minion-hær mens du kjemper for å finne lederen din!

Mario og Luigi har tilgang til spesielle manøvere, kalt Bros. Moves, som kreves for å løse puslespill gjennom eventyret. Å strategisk bytte mellom brødrene vil åpne opp verdenen og lede deg på riktig vei gjennom nye områder.
Timer du knappetrykkene riktig kan du dukke unna fiendlige angrep, gjøre mektige motangrep og gjøre økt skade i kampene. Bruk også Bros. Attacks som gjør massiv skade!
I den helt nye spillmodusen Minion Quest: The Search for Bowser inntar du rollen som den usedvanlige helten Captain Goomba. Reis sammen med Shy Guy, Boo og andre velkjente slemminger.
Historien i Minion Quest finner sted samtidig som Mario og Luigis klassiske eventyr. Finn ut hva som egentlig skjedde bak kulissene!
Spillet er kompatibelt med amiibo-figurer fra Super Mario Collection, inkludert amiibo-figurer av Mario og Luigi. De helt nye figurene av Goomba og Koopa Troopa vil også lanseres, og sammen med amiibo-figuren av Boo vil disse ha lese/skrive-kompabilitet.
Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo
Utgitt 2017 Sjanger Action
Bestillingsnummer 201234

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også