Metroid Prime: Federation Force

Nintendo 3DS

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

Fullfør galaktiske oppdrag sammen med venner i Metroid Prime: Federation Force.

Meld deg inn i en eliteenhet av Galactic Federation og beskytt galaksen i Metroid Prime: Federation Force. I denne førstepersons shooteren vil du oppdage et nytt eventyr i Metroid-universet og slå deg sammen med soldater i nærheten eller online for å takle actionfylte samarbeidsoppdrag.

Galactic Federation trenger deg!

Det er ikke fred i galaksen. Selv etter ødeleggelsen av Phazon og den korrupte planeten Phaaze henger fremdeles Space Pirate-trusselen igjen. Som en rekrutt i Federation Force, en enhet opprettet av Galactic Federation som kun aksepterer de beste av de beste, er det din plikt å utslette Space Pirate-trusselen. Hopp inn i en spesialisert kamprustning, kalt en Mech, og dra til det øde Bermuda-systemet for å undersøke rapporter om mystisk aktivitet og bruk den trofaste håndkanonen din til å utslette fiender som står i din vei!

Land på fiendlige verdener og infiltrer fiendeinfiserte baser, løs miljøbaserte puslespill og bekjemp fryktelige romvesen i alle former og fasonger i objektivbaserte oppdrag. Trå varsom som en ensom ulv eller bli med et lag bestående av opp til fire spillere, lokalt eller online, for å bekjempe Space Pirates!

Kjemp alene, overlev som et lag!

Når du fullfører oppdrag som et lag er det livsviktig å samarbeide for å overleve. Før hvert oppdrag må spillerne fordele forskjellige typer AUX-ammo mellom seg og bruke dem for å støtte hverandre gjennom oppdraget. For eksempel kan Repair Capsules skytes på lagmedlemmer for å helbrede dem i kampen, mens Slow Beam kan brukes til å sinke fiendene, noe som gir resten av laget den perfekte muligheten til å fyre av alt de har!

Med hvert fullførte oppdrag vil du tjene MODs som kan forbedre ferdighetene og forsvarene til din Mech, noe som forbereder deg til de tøffere oppdragene senere i spillet. Dersom du vil gi din Mech et friskt, nytt utseende kan du tilpasse den med forskjellige malinger. Komplatible amiibo-figurer, som Samus og Zero Suit Samus, vil låse opp stilige skins til dine Mech, og noen amiibo vil til og med gi deg fordeler i kamp.

Slapp av med Blast Ball

Ta en pause fra å kjempe mot Space Pirates og slapp av med en runde Blast Ball! I denne futuristiske sporten deles opp til seks spillere inn i to lag og styrer sine individuelle Mechs for å skyte en stor ball inn i motstandernes mål for å score poeng. Spill alene, utfordre spillere i nærheten via lokal flerspiller og Download Play, eller finn utfordringen online. Denne sci-fi-sporten er en flott måte å bli kjent med din Mech eller avgjøre en vennlig krangel mellom lagmedlemmene dine!

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2016
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 201157