New Nintendo 3DS XL - Pearl White

New Nintendo 3DS

2 190,00 2 19000
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

I tillegg til samtlige funksjoner som Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL introduserer New Nintendo 3DS-serien både forbedrede og nye funksjoner. 

Følgende er inkludert når du kjøper en New Nintendo 3DS XL-konsoll:

  • Selve konsollen
  • New Nintendo 3DS XL-pekepenn
  • Et microSDHC-minnekort på 4GB
  • Seks AR-kort
  • Manualer og brosjyrer

Bedre kontroll
New Nintendo 3DS XL inkluderer en ny, integrert C-stikke som har samme funksjon som Circle Pad Pro-tilbehøret som finnes til Nintendo 3DS. Spill som blant annet Monster Hunter 4 Ultimate vil utnytte C-stikken for å gi deg perfekt kamerakontroll. I tillegg har to nye skulderknapper blitt innlemmet, ZL og ZR, ved siden av L- og R-knappene, noe som ytterligere utøker kontrollmulighetene i spillene. 

Kraftigere prosessor
New Nintendo 3DS XL har et par hakk ekstra hestekrefter å leke seg med, noe du vil merke på tiden det tar å åpne spill og applikasjoner, Miiverse, veksling mellom menyene og nedlastingstiden fra Nintendo eShop som vil være kjappere enn tidligere modeller. På grunn av den kraftigere prosessoren vil det også lanseres spill som eksklusivt er for New Nintendo 3DS-serien, slik som for eksempel Xenoblade Chronicles 3D som ikke vil være mulig å spille på en vanlig Nintendo 3DS. 

amiibo-støtte
New Nintendo 3DS XL har innebygget støtte for amiibo. Et NFC-felt er plassert under pekeskjermen, så alt du trenger å gjøre er å plassere en amiibo-figur på skjermen for at kompatible spill skal kunne lese den inn. Det første Nintendo 3DS-spillet som er kompatibelt med amiibo er Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. 

Bedre 3D-funksjon
Takket være forbedret teknologi har New Nintendo 3DS XL en superstabil 3D-funksjon som lar konsollen kjenne igjen ansiktet ditt via det indre kameraet og automatisk justere 3D-grafikken slik at du får best mulig bilde, selv når du beveger konsollen mye mens du spiller. New Nintendo 3DS XL-skjermen er like stor som en vanlig Nintendo 3DS XL. 

OBS! Strømadapter inngår IKKE!
Når du kjøper en New Nintendo 3DS følger det ikke med strømadapter, noe som innebærer at du enten må ha en tidligere strømadapter eller kjøpe en ny. Strømadapterne som er kompatible med New Nintendo 3DS er:

  • Nintendo DSi
  • Nintendo DSi XL
  • Nintendo 3DS

Grunnen til at strømadapter ikke inngår med New Nintendo 3DS er for å holde prisen på konsollen nede, samt det faktum at veldig mange mennesker allerede har en av konsollene nevnt over og kan dermed benytte en strømadapter de allerede eier. 

NB! New Nintendo 3DS XL har ikke støtte for utskiftbare deksler. Dette er kun til New Nintendo 3DS.

 

Produktfakta

Konsoll New Nintendo 3DS Utgitt 2016
Sjanger Konsoll/Tilbehør Bestillingsnummer 200513