Pokémon Moon

Nintendo 3DS

449,00 44900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Pokémon Sun og Pokémon Moon lanseres til Nintendo 3DS-familiens konsoller med en helt ny verden, nye Pokémon og nye eventyr å oppdage.

Pokémon Sun og Pokémon Moon finner sted i Alola-regionen, en gruppe tropiske øyer som består av fire naturskjønne øyer og en menneskeskapt øy. Alola-regionen er kjent som et ferieparadis som tiltrekker seg turister fra hele verden. Alola er omringet av sjøen og har en vidstrakt økologi som består av Pokémon som opprinnelig lever i Alola-regionen og Pokémon som nylig har kommet hit fra andre regioner. I Alola bor mennesker og Pokémon i et veldig nært forhold og en kultur har utviklet seg som er helt annerledes fra de i andre regioner.

Det nye Rotom Pokédex er din nye venn som registrere informasjon om Pokémon du ser og fanger gjennom eventyret ditt. I Pokémon Sun og Pokémon Moon mottar du et spesielt Pokédex fra professor Kukui hvor det bor en Rotom, en Pokémon som har evnen til å bo i forskjellige elektroniske artikler. Den registrerer ikke bare Pokémon, den har sin egne personlighet! Rotom Pokédex viser deg hvor du befinner deg og hvor ditt neste mål befinner seg, og den gir deg råd om hvor du burde gå basert på samtaler du har med andre. Den vil være til stor hjelp gjennom eventyret ditt.

Med hjelp av Pokémon Bank kan du overføre Pokémon du har fanget i Virtual Console-versjonene av Pokémon Red,Pokémon Blue og Pokémon Yellow til Pokémon Sun ellerPokémon Moon. Pokémon fra Pokémon Omega Ruby,Pokémon Alpha SapphirePokémon X og Pokémon Y kan også overføres til Pokémon Sun eller Pokémon Moon på samme måte.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Serie Pokémon
Utgitt 2016 Sjanger RPG
Aldersgrense 7 Leverandør Bergsala
Bestillingsnummer 201186

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i