Tomodachi Life

Nintendo 3DS

399,00 39900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Ta alle dine personlige forutsetninger for livets mange muligheter, knørv dem sammen til en ball og kast dem ut av vinduet. Det er på tide å nyte et helt nytt liv, et Tomodachi Life!

Bygg deg opp en yrende fantasibefolkning bestående av venner, familie og favorittpersonlighetene fra tv, film og sport når Mii-karakterer kommer til live med sine egne stemmer og personligheter som utspiller seg på en vill og hysterisk øy hvor det alltid vil være noe nytt å oppdage hver gang du tar turen innom. Den ekte emosjonelle koblingen du allerede deler med karakterene dine vil holde deg klistret til dramaet, intrigene og moroa som springer fra at alle lever sine usedvanlige hverdagsliv som ofte utvikler seg og samhandler på uforutsette og ofte stormfulle måter.

"Tomodachi" er det japanske ordet for "venn". Etter å ha fullstendig tilpasset alle Mii-karakterene dine (eller lest dem inn i spillet via QR Code-bilder), så vil du umiddelbart kjenne dem igjen fra dere unike stemmetrekk og utseende, og helt ned til deres personlige særegenheter. Men det er helt umulig å forutsi hva de vil gjøre videre. For første gang noensinne oppfører Mii-karakterer seg basert på de personlighetstrekkene du har valgt og lever ut dramaet du setter i gang. Kanskje vil en popstjerne bli forelsket i dobbeltgjengeren din. Moren din vil kanskje hoppe opp på scenen og brøle ut heavy metal-sanger. Eller kanskje finner du lykken som en nyhetsoppleser som leverer den nakne sannhet på live tv. Men best av alt er at du kan dokumentere disse utrolige øyeblikkene og dele dem med alle vennene dine via Nintendo 3DS Image Share-tjenesten.

Plottet i Tomodachi Life tykner ytterligere til for hver karakter du legger til. Du kan belønne dem med gaver og klær, favorittmaten deres eller spesielle kruseduller til leilighetene deres mens de leverer den ene, gripende tvisten etter den andre. Sammen kan dere ytterligere utvide Tomodachi Life-horisonten ved å bygge en rekke forskjellige fasiliteter på øya, løse problemene til de forskjellige karakterene og hjelpe dem når de er i nød.

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2014
Utvikler Nintendo Bestillingsnummer 201107