Yo-Kai Watch

Nintendo 3DS

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

Bli med på det japanske fenomenet og stikk ut på åndejakt i YO-KAI WATCH! YO-KAI WATCH handler om hundrevis av noen ganger søte, noen ganger skremmende og vanligvis rampete Yo-Kai som bor i vår verden.

Etter å ha solgt millioner og blitt et kulturelt fenomen i hjemlandet Japan er YO-KAI WATCH nå på vei til norske Nintendo 3DS-konsoller. Spillet er utviklet av den anerkjente spillutvikleren Akihiro Hino fra LEVEL-5 Inc. og publiseres av Nintendo. Over 10 millioner eksemplarer YO-KAI WATCH-spill har blitt solgt på verdensbasis så langt, og nå er det altså Norges tur til å få nyte det japanske fenomenet.

Handlingen

YO-KAI WATCH utspiller seg i byen Springdale hvor mystiske krefter forårsaker hverdagslige problemer. Ulykker inntreffer og innbyggerne opplever forskjellige besværlige ting, som å kjenne seg konstant sulten eller få en ubehagelig trang til å kjøpe nye ting til enhver tid. Årsaken til de rare problemene viser seg å være mystiske vesener kalt Yo-Kai. 

Yo-Kai er ikke spøkelser, monstre eller skapninger. Yo-Kai er, ganske enkelt, Yo-Kai. De kan ikke ses med det blotte øye, men de er overalt. Enten de er født fra sjelen til et menneske som har gått bort, eller fra en hverdagslig gjenstand som har oppdaget at det har et høyere formål, er personlighetene deres veldig like menneskers. De eksentriske Yo-Kai-vennene kan ligne på alt fra livløse gjenstander til mytiske skapninger. De lever imidlertid i en hemmelig verden og er derfor svært vanskelige å oppdage. 

Ditt oppdrag er å finne så mange Yo-Kai som mulig og bli venn med dem, men de kan også ha egne problemer som du må hjelpe dem med. Et eksempel på en Yo-Kai er Jibanyan, en forlatt katt som liker å slåss med lastebiler for å imponere de gamle eierne sine. Komosam er en annen Yo-Kai som trenger hjelp til å finne sin savnende bror.

Yo-Kai Watch

Å finne Yo-Kai er ikke lett, men som hjelpemiddel har du en veldig spesiell klokke, en såkalt Yo-Kai Watch. Med den er det betydelig enklere å finne Yo-Kai i den enorme byen Springdale. 

Mens du utforsker Springdale bruker du din Yo-Kai Watch til å finne Yo-Kai, bli venner med dem og skape et lag for å bekjempe andre Yo-Kai. Sett sammen et lag av seks Yo-Kai for å beseire ondskap og hjelpe folk!

Men det er kanskje ikke så enkelt å bli venner med nye Yo-Kai, for i mange tilfeller må du kjempe mot dem og imponere dem i kamp. Hver Yo-Kai har sine egne unike ferdigheter og styrker, og du må bruke dem til å utfordre onde Yo-Kai og hjelpe mennesker som har problemer å løse - som en krangel med en venn eller å ha glemt noe viktig - som kan være forårsaket av rampete Yo-Kai som skjuler seg hvor som helst.

 

Tenk strategisk!

I løpet av spillets gang vil du få mange forskjellige oppdrag, inkludert oppdrag som ikke er knyttet til hovedhandlingen i spillet. Ta deg tid til å utforske byen skikkelig. Det finnes mange butikker, parker og hemmelige steder å oppdage. Ved å utføre mindre oppdrag vil vennlige Yo-Kai bli sterkere, og det vil dessuten bli lettere å oppdage enda flere nye Yo-Kai. Du kan også benytte deg av en teknikk som kalles Yo-Kai Fusion til å utvikle dine Yo-Kai slik at de blir mer unike og enda mektigere.

En viktig del av dette spillet er å sette sammen mektige lag av Yo-Kai, men det er også svært viktig at du hele tiden tenker strategisk. Visse bosser i dette spillet vil nemlig være vanskelige å beseire om du ikke finner riktig taktikk. Ulike Yo-Kai har forskjellige evner, som kalles for Soultimate Moves, som kan ha stor innvirkning på kamper. Sørg også for å bruke ulike gjenstander for å holde Yo-Kai-karakterene dine i god form.

Hvis du har en venn som spiller YO-KAI WATCH kan dere la de beste lagene deres møtes i en kamp.

Produktfakta

Konsoll Nintendo 3DS Utgitt 2016
Sjanger RPG Aldersgrense 7
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 201158