Luigi's Mansion 3

Nintendo Switch

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Forventes på lager innen 3-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Et spøkelsesfylt og slimete mareritt venter deg når du setter foten innom Luigi's Mansion 3!

Det som skulle ha vært en avslappende hotellutflukt viser seg snart å være et plott for å fange Mario og vennene, orkestrert av ingen ringere enn hans høyhet King Boo. Det er på tide for Luigi å suge inn frykten og utforske de skremmende etasjene til et utenomjordiske hotell for å redde dem!

Heldigvis for Luigi har hans gamle kompis Professor E.Gadd noen nye, stilige oppfinnelser som er klare til eksperimentering! Utstyr deg med den oppgraderte Poltergust G-00 for å klaske, røske og blåse vekk beskyttelsen til spøkelsene, eller påkall den helgrønne og slimete dobbeltgjengeren Gooigi, som kan hjelpe Luigi med å overkomme hindre han ikke takler på egen hånd.

Er du for redd til å stå opp mot de frekke spøkelsene alene kan opptil åtte spillere slå seg sammen lokalt eller online* for å takle ScareScraper, en prøvelse bestående av etasjer fylt med forskjellige samarbeidsoppgaver som må fullføres innen tidsfristen.

* Flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller. Ytterligere kontrollere (selges separat) kan være påkrevd. Lokal flerspiller krever en konsoll med et eksemplar av spillet for hver deltager. En Nintendo Account og et betalt onlinemedlemsskap er påkrevd for å spille online.

Produktfakta
Konsoll Nintendo Switch Serie Nintendo, E3 2019
Utgitt 2019 Sjanger Action, Adventure
Bestillingsnummer 211085
Video