Luigi's Mansion 3

Nintendo Switch

Slippes 31/10
599,00 59900
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Et spøkelsesfylt og slimete mareritt venter deg når du setter foten innom Luigi's Mansion 3!

Det som skulle ha vært en avslappende hotellutflukt viser seg snart å være et plott for å fange Mario og vennene, orkestrert av ingen ringere enn hans høyhet King Boo. Det er på tide for Luigi å suge inn frykten og utforske de skremmende etasjene til et utenomjordiske hotell for å redde dem!

Heldigvis for Luigi har hans gamle kompis Professor E.Gadd noen nye, stilige oppfinnelser som er klare til eksperimentering! Utstyr deg med den oppgraderte Poltergust G-00 for å klaske, røske og blåse vekk beskyttelsen til spøkelsene, eller påkall den helgrønne og slimete dobbeltgjengeren Gooigi, som kan hjelpe Luigi med å overkomme hindre han ikke takler på egen hånd.

Er du for redd til å stå opp mot de frekke spøkelsene alene kan opptil åtte spillere slå seg sammen lokalt eller online* for å takle ScareScraper, en prøvelse bestående av etasjer fylt med forskjellige samarbeidsoppgaver som må fullføres innen tidsfristen.

* Flerspiller krever en kompatibel kontroller per spiller. Ytterligere kontrollere (selges separat) kan være påkrevd. Lokal flerspiller krever en konsoll med et eksemplar av spillet for hver deltager. En Nintendo Account og et betalt onlinemedlemsskap er påkrevd for å spille online.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie E3 2019
Utgitt 2019 Sjanger Action, Adventure
Bestillingsnummer 211085

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i