Octopath Traveler

Nintendo Switch

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fra produsentene av Bravely Default kommer det nå et nytt rollespill som blander 3D-grafikk med pikselkunst.

OCTOPATH TRAVELER er et helt nytt, Nintendo Switch-eksklusivt rollespill fra Square Enix, produsentene bak Bravely Default. Opplev en helt ny fantasiverden som blander 3D-grafikk, pikselkunst og visuell magi til noe utviklerne kaller «HD-2D».

Begynn reisen din som én av åtte protagonister, som alle har ulike bakgrunner, evner og mål. Hvor begynner reisen din? Hvem kommer du til å samarbeide med? Og hvor reiser dere først? Disse beslutningene er helt opp til deg!

Hver karakter har sin egen «Path Action» som kan brukes på spesielle måter når du støter på en annen karakter. For eksempel kan krigeren Olberic utfordre nesten alle han støter på til en duell. I en duell kan han avsløre skurker, og la rettferdigheten fylles, eller tvinge noen som er i veien til å flytte seg. Et annet eksempel er danseren Primrose, som kan lokke andre til å følge seg. Men denne evnen kan hun spore opp savnede personer eller lokke fiender i en felle. Hun kan til og med tilkalle karakterer hun tidligere har lokket og få hjelp av dem i kamper.

Kampene er en blanding av enkle, plukk-opp-og-spill, omgangsbaserte kamper og helt nye mekanikker. En av disse mekanikkene er Boost-systemet som lar deg samle på Boost Points hver gang det blir din tur til å kjempe. Bruk disse poengene til å øke styrken på angrepene og evnene dine eller til å sette sammen flere angrep.

Fokuser på fiendens svake punkt for å bryte ned forsvaret og slå deretter til mens fienden fortsatt er svekket. Boost kan også brukes til å hjelpe venner som er i fare tilbake i toppform. Nøkkelen til suksess er med andre ord å identifisere fiendenes svakheter og bruke Boost for alt de er verdt!

Det finnes mange ulike strategier, og smarte, taktiske trekk vil selvfølgelig bli belønnet!

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Utgitt 2018
Sjanger RPG Bestillingsnummer 211055