Spyro Reignited Trilogy

Nintendo Switch

449,00 44900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Spyro er tilbake, enda tøffere enn før!

Den opprinnelige grillsjefen er tilbake! Samme gloheite flammepust, samme tøffe holdning, nå i fantastisk HD! Spyro drar på som aldri før i SpyroTM Reignited Trilogy! Blås liv i flammene med nye versjoner av de første tre spillene, SpyroTM the Dragon, SpyroTM 2: Ripto's Rage! og SpyroTM: Year of the Dragon. Utforsk store områder, møt de fargerike figurene på nytt, og gjenopplev eventyret, mastret på nytt med superfet grafikk. Når noe må reddes, er det bare én drage som gjelder.

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc er tilbake fra eksil og har sluppet løs ond magi i dragenes verden, noe som har ført til at dragene har blitt fanget i krystaller og at det har dukket opp en diger hær med gnorcer.  Spyro og øyenstikkeren Sparx er de eneste som kan reise gjennom de seks verdenene, befri dragene og redde dagen. Styr Spyro mens han svever gjennom dragenes verden, svir fargerike fiender med flammepust og tar seg av et utall hjernetrimoppgaver og utfordringer underveis."

Spyro 2 Ripto's Rage!

Spyro har kommet til landet Avalar for å slåss mot den onde trollmannen Ripto, som har forårsaket en krig i Avalars verdener. Hver verden blir kontrollert av Ripto og undersåttene hans, og det bli opp til Spyro å beseire ham og få fred i Avalar. I dette eventyret bruker Spyro kraftflammer, superskudd og hodemosing mot fiendene og løser unike utfordringer som å gjete merkelige beist, skyte på blink og slåss mot skrubbsultne dinosaurer."

Spyro Year of the Dragon

Dragenes verden feirer Dragens år da en mystisk figur dukker opp og stjeler alle drageeggene. Den onde trollkjerringa har påkalt en hel hær med rhynocer, som nå bevokter de hjelpeløse eggene. Spyro må få hjelp av gamle og nye venner for å få tak i de bortkomne eggene, beseire rhynoc-hæren og stoppe den onde trollkjerringa. Skru opp varmen i dette eventyret ved å utforske de mystiske verdenene og fullføre spennende utfordringer, som å gjøre fete triks på skateboard og kjempe i bokseringen.

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie Nintendo, Spyro
Utgitt 2019 Sjanger Action, Adventure
Bestillingsnummer 88405SC