299,00 29900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Når du kutter båndene til fortiden, danner du nye. I Unravel Two lager du din helt egen Yarny. Så bygger du opp forhold til andre Yarnyer i lokalt samarbeid eller i solospill, og legger ut på reise sammen med dem mens dere dyrker vennskapet og hjelper hverandre. 

Du begynner eventyret på et kaldt og truende sted, men etter hvert våkner omgivelsene til liv mens du jakter på eventyrets gnist. Kast deg ut i en fengslende historie full av energi, livsglede, inspirasjon ... og monstre. Gå inn i utfordringene med positivitet og fryktløshet for å vekke verden rundt deg, og oppdag at båndet mellom venner, er ubrytelig. 

 

To Yarnyer alltid!

Knytt et bånd til venner og andre spillere i samarbeidsspillet Hjelp hverandre med å løse vanskelige oppgaver, og reis gjennom trolske verdener sammen. Hvis du spiller for deg selv, kan du lage to Yarnyer og låse opp spesielle egenskaper etter hvert som du spiller. 

En vidunderlig verden

Spillet er inspirert av ekte steder i Skandinavia, og du reiser gjennom naturlige landskaper og komplekse bymiljøer sett gjennom Yarnys øyne. Etter hvert som du kommer deg videre, utvikler verden seg rundt deg og blomstrer opp, og nye utfordringer og områder åpenbarer seg. 

Leken problemløsing

Avdekk en rekke forskjellige måter å spille på. Hopp, skli, sving og løp fortere enn noen gang før mens du jakter på gnisten som forbinder deg med andre i en verden av eventyr og utfordringer. 

Ektefølt historiefortelling                                                       

Kast deg ut i en verden der unike følelser manifesterer seg i vennlige figurer, givende forhold og til og med truende monstre. Hvordan vil du bruke håp og kjærlighet til å beseire tvil og frykt? La deg oppsluke av en fengslende og dramatisk historie som demonstrerer kraften i positivitet når man står overfor usikkerhet.

SWITCH-SPESIFIKT:

Støtte for Switch-modus

-          På bordet

-          TV

-          Håndholdt (kun solospill)

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Utgitt 2019
Sjanger Adventure, Puzzle Bestillingsnummer 1075272

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også