Bayonetta 2 + Bayonetta

Nintendo Wii U

549,00 54900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Det originale Bayonetta er inkludert når du kjøper denne utgaven.

I denne klimatiske oppfølgeren til det kritikerroste actionspillet Bayonetta vil du sitte på stolkanten fra start til slutt. Spillet er fullstappet med vakre mellomsekvenser, og kampene er mer spennende enn noensinne! Kjemp på toppen av et jetfly mens det svever gjennom en by. Mål kreftene mot en gigantisk engel (som har en pisk som arm) på taket til et lyntog. Og ta til himmels i en kamp mot et demonisk monster samtidig som du jobber deg mot toppen av en skyskraper.

Bayonetta har overtaket på fiendene, nå utstyrt med nye våpen, ferdigheter, manøvere og torturangrep. Og i bytte mot magipoeng kan hun fyre opp en ny ferdighet kalt Umbra Climax for å påkalle demoniske monstre som deiser ut mektige angrep. Du kan velge mellom to spillestiler. Normal Mode representerer den tekniske kontrollen som er unik i Bayonetta, et kritikerrost kontrolloppsett som fans av det forrige spillet elsker og som alle fans av actionspill vil nyte. Touch Mode gir deg derimot en mer bekvem spillestil og passer godt til de som ikke er vant til actionspill eller bare er på utkikk etter en ny vri på handlingen. Spillere kan bruke pekeskjermkontrollen til Wii U GamePad for å enkelt manipulere Bayonetta mens hun beveger seg, angriper og unngår fiender.

Bayonettas gamle venn og felles Umbra Witch, Jeanne, dukker opp i spillet for å assistere Bayonetta i form av kombinasjonsangrep som leverer intens smerte til fiendene. Du kan også ta handlingen av tv-skjermen og nyte Off-TV Play med skjermen på Wii U GamePad.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Utgitt 2014
Sjanger Action Aldersgrense 18
Utvikler Nintendo Leverandør Bergsala
Bestillingsnummer 171044