Super Mario Maker

Nintendo Wii U

499,00 49900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Skap og del!

Super Mario Maker gir deg muligheten til å skape dine egne nivåer som du ikke bare kan spille, men også dele med andre spillere fra hele verden.

Det er kjempelett å lage nivåer. Du bruker bare pekeskjermen på Wii U GamePad til å dra og slippe elementene du vil ha på nivået ditt. Plasser blokker, rør, heiser og fiender hvor som helst før du spiller gjennom nivået. Har du lyst på en Goomba som har en Piranha Plant på hodet, bygge et tårn 10 Goombaer høyt eller gi en Piranha Plant vinger slik at den kan fly? Nå har du sjansen!

Du kan umiddelbart testspille og redigere mesterverket ditt når som helst. Dersom noe ikke fungerer, så er det bare å fortsette redigeringen ved et enkelt knappetrykk og gjøre justeringer helt til alt er riktig. Med et annet knappetrykk kan du også veksle mellom visuelle stiler, fra klassiske Super Mario Bros. og Super Mario Bros. 3 i 8-bit til Super Mario World og HD-verdenen i New Super Mario Bros. U. Hver grafikkstil vil inkludere spillmekanikker som er unike fra det spillet, som for eksempel rumpedunking og vegghopp. Disse mekanikkene kan integreres inn i design for eldre spill.

Video

Bilder

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Serie Super Mario
Utgitt 2015 Sjanger Action, Adventure
Aldersgrense 3 Utvikler Nintendo
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 171052

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også