Wii Fit U: Wii Balance Board & Fit Meter Set

Nintendo Wii U

999,00 99900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Ta treningsrutinene dine til et nytt nivå med Wii Fit U, eksklusivt til Wii U!

Oppdag artige og nye måter å komme i form på når Wii Fit-serien kommer til Wii U. Spillet inneholder favorittøvelser fra Wii Fit Plus så vel som helt nye øvelser som utnytter Wii U GamePad-kontrollen i utvalgte aktiviteter. Sammen med spillet følger det også med et lite ekstratilbehør kalt Fit Meter som er designet for å måle den daglige aktiviteten din.

En suveren kombinasjon
Wii Fit U inneholder mange nye aktiviteter og øvelser som kombinerer de unike egenskapene til Wii U GamePad og Wii Balance Board. I Dessert Course går du for eksempel på balansebrettet mens du balanserer desserter som skal serveres på et fat (Wii U GamePad). Et annet eksempel er Core Lunge hvor sitter du på balansebrettet og lener deg fra side til side for å ta deg gjennom en isete bane, mens du i Trampoline Target hopper på en trampoline. Ettersom tv-en viser hvor høyt Mii-karakteren din hopper, gir GamePad-kontrollen deg et nyttig fugleperspektiv slik at du ser hvor på trampolinen du skal lande.

Mange balanseleker, men hva med treningen?
Wii Fit U inneholder mange av muskel- og yogaøvelsene fra Wii Fit og Wii Fit Plus, og øvelser som bare krever én skjerm kan spilles på GamePad-kontrollen uten bruk av TV-en. Du kan også bruke GamePad-kontrollen til å sjekke personlig informasjon slik som vekt uten å vise det på TV-skjermen. En annen smart nyhet er at du kan bruke kameraet til Wii U GamePad for å ta bilder av deg selv og på den måten se den fysiske fremgangen!

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Utgitt 2013
Sjanger Social Gaming Utvikler Nintendo
Leverandør Bergsala Bestillingsnummer 171035

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også