Wii Party U - Nintendo Selects

Nintendo Wii U

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Denne tittelen finnes i Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er en samling av klassiske og populære spill som utgis på nytt til en veldig gunstig pris. Perfekt om du har gått glipp av en klassiker da selve spillet er identisk som originalversjonen!

Nyt brettspill og minispill på tv-en, spill kjente bordspill med Wii U GamePad-kontrollen eller transformer stuen til et spillshow! Wii Party U tilbyr noe for alle, uansett hva slags fest du kjører igang. Alle på festen får sin egen Mii-karakter og kan delta i et medley av partyspill. Opplev nye måter å spille med andre på med Wii U GamePad. Forestill deg at du for eksempel i "Lost-and-Found Square" er personen som holder GamePad og har gått deg vill på lekeplassen. Oppgaven din er å beskrive omgivelsene basert på hva du ser på GamePad for å hjelpe de andre spillerne å finne deg.

Post inntrykkene dine fra spillet til Miiverse. Du kan gi utførelsen din en karakter ved å gi den mellom 1 til 5 stjerner etter at kampen er over. Du kan spille en rekke forskjellige "Tabletop Minigames", alt fra foosball til baseball, kun på Wii U GamePad-skjermen, og disse kan spilles både samarbeidende eller konkurrerende mellom to spillere. I tillegg til hovedspillene som alle kan spille sammen, så finnes det 80 minispill som du kan spille på egen hånd. Disse inkluderer "Tabletop Minigames" som kan spilles bare med Wii U GamePad.

I Highway Rollers kjemper Mii-karakterer mot hverandre langs en sikksakkvei og kaster terning hver runde i samme stil som et klassisk brettspill. Men Wii Party U-tvisten er at du må takle minispill ved jevne intervaller langs veien, slik som "Close Knit" hvor du må vagle Wii Remote så fort du klarer for å strikke det lengste skjerfet, eller "Cliff Rider" hvor en stødig hånd er livsviktig når du bruker Wii Remote til å styre Mii-karakteren din over en farlig kløft mens du kjører på en enhjulssykkel.

Foruten sprellene i TV Party-modiet, så har House Party hele fokuset på å forvandle stuen til det faktiske spillområdet. I "Name That Face" må du klargjøre dine beste grimaser til utfordringen hvor Wii U GamePad-kameraet viser uttrykket ditt og de andre spillerne må gjette hva du prøver å formidle. I "Water Runners" viser Wii U GamePad en liten bekk, og du må bruke Wii Remote til å fylle en virtuell øse og ta den med tilbake til muggene på tv-skjermen for å fylle dem opp. Opp til fire spillere kan delta, men vær både kjapp og forsiktig - den siste som fyller muggen er taperen!

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Serie Nintendo, Nintendo Selects
Utgitt 2016 Sjanger Familie, Social Gaming
Aldersgrense 3 Bestillingsnummer 171304

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også