Super Mario Galaxy 2 - Nintendo Selects

Nintendo Wii

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Super Mario Galaxy har fortjent blitt omtalt som et av tidenes beste spill, og dette er den etterlengtede oppfølgeren. Nok en gang følger vi Mario fra planet til planet, alle i varierende i størrelse og med ulike utfordringer: i det ene øyeblikket er du en kjempe i et tredimensjonal miljø, i det neste en miniatyr i en todimensjonal verden av den gamle skolen.

Med seg på ferden har Mario sin trofaste følgesvenn, dinosauren Yoshi. Når Yoshi spiser ulike frukter får han magiske krefter, og kan for eksempel bli rask som lynet eller oppblåst som en ballong - alle egenskaper som er nødvendige for å kunne forsere ulike hindringer. I tillegg er Yoshi utrustet med en glupsk tunge som kan fange fiender, eventuelt brukes som et tau så han kan slenge seg fra krok til krok.

Kjente objekter fra originalen, som biedrakten og det interplanetariske navigasjonssystemet, er med også denne gang. Mario har dessuten fått noen nye verktøy å boltre seg med, blant annet en kraftig drill og brytere som stanser tiden.

Med Super Mario Galaxy 2 ligger alt til rette for nok et magisk eventyr og en utrolig underholdende spillopplevelse.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii Serie Nintendo, Nintendo Selects
Utgitt 2014 Sjanger Action
Utvikler Nintendo Bestillingsnummer 161115