Football Manager 2019

PC

449,00 44900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-15 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Football Manager 2019 er DIN sjanse til å ta styringen over den fotballklubben du elsker når den nye sesongen starter 2. november. Nye funksjoner og oppgraderinger tar deg nærmere troppen enn aldri før og tar verdens mest populære managerspill enda nærmere virkeligheten. Velkommen til jobben!

I Football Manager 2019 er det DU som avgjør klubbens suksess: Du bestemmer taktikken, spillestilen og hvilke spillere som skal rekrutteres for å skape den ultimate troppen. Du tar den aktive rollen på treningsbanen, utvikler troppen og gjør alle finjusteringene før de kommende kampene.
Så, når kampdagen endelig kommer, er du på sidelinjen og følger med på alt som skjer når spillerne krysser den magiske hvite streken. Nå blir fotballvisjonen din satt på prøve!

Vil den perfekte innbytteren eller taktiske endringen utgjøre forskjellen mellom et horribelt tap eller en fantastisk seier?
- Test ferdighetene dine i 50 av fotballens største land
- Gå til toppen av tabellen og videre med hvilken som helst av de 2500 beste klubbene i verden
- Følg overgangsmarkedet og speid ut over 500 000 ekte spillere og ansatte
- Se din fotballvisjon utspille seg i vår kritikerroste 3D-motor

Bundesliga og Bundesliga 2 er fullt lisensert og kan spilles i 2018/19-sesongen og gir en forsmak på hva som står i vente mens vi bygger oss mot avspark den 2. november.
Totalt er det 26 full-lisenserte ligaer, fra 11 forskjellige land, samt en rekke individuelle klubblisenser fra noen av verdens største ligaer, med flere fortsatt på vei.
Lisensoppdateringer, nye funksjoner og spilloppgraderinger annonseres mot slutten av september på våre sosiale medier, så følg oss nå for å få med deg alt.

Produktfakta

Konsoll PC Serie Football Manager
Utgitt 2018 Sjanger Sport
Bestillingsnummer SEGA23.SC.11ST

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i