Logitech G533 Trådløst Gaming Headset

PC

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 3-5 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

AVANSERT TRÅDLØS LYD

G533 er et fullverdig spillheadsett i proffklassen, som består av en DTS-hodetelefon:X for 7.1-surroundlyd, Pro-G™-lydelementer som leverer kraftig lyd uten forvrengning og et 15-timers batteri for langvarig og robust trådløs tilkobling.

DTS HEADPHONE:X

G533 gjenspeiler nøyaktig spillmiljøet med 7,1-kanals virtuell surroundlyd. Du kan høre og oppdage fiender og innkommende trusler og plyndring i miljøet rundt deg. Bruk Logitech Gaming Software (LGS) til å justere volumnivåene for hver av de 7 lydkanalene. Du kan for eksempel forsterke spillyder som kommer fra bakre kanaler slik at du kan høre hva som er bak deg.

PRO-G LYDELEMENTER

Hør spillyden klart og tydelig med realisme og presisjon – akkurat som utviklerne hadde i tankene. Pro-G-lydelementer produserer kraftig bass og klare høye toner takket være et hybridnett som reduserer forvrengning betydelig.

AVANSERT TRÅDLØSTEKNOLOGI

G533 har avansert tapsfri digital lydoverføring over 2,4 Ghz, og leverer behagelig og utrolig naturtro trådløs lyd med opp til 15 meters rekkevidde. G533 er omhyggelig testet og utviklet for å opprettholde en sterk tilkobling selv i støyende EMI-miljøer, der det finnes dusinvis av trådløse signaler.

KONSTRUERT FOR SPILLYTELSE

Med siste nytt i materialer og produksjonsteknikk, G533 er designet for å være et slitesterkt, men lett headset. G533 har et lett over øret-design som er komfortabelt ve lange spilløkter. Øretelefoner med sportsnett er designet for å puste, og kan fjernes for rengjøring.

15 TIMERS BATTERITID

Oppladbare, utskiftbare batterier driver G533 under maratonlange spilløkter på opptil 15 timer – helt uavbrutt på en enkelt ladning. Hold øye med ladenivået i Logitech Gaming Software, slik at du ikke går tom for strøm midt i spillet.

MIKROFON MED STØYREDUKSJON

G533 har en mikrofon med støyreduksjon på en sammenleggbar mikrofonarm, for krystallklar talechat og kommunikasjoner. For å gjøre det enda enklere dempes mikrofonen automatisk når du dreier den til stående retning. Hodesettet har også en konfigurerbar "sidetone" som lar deg justere volumet på din egen stemme som du hører i hodesettet. Nå kan du ikke lenger rope utilsiktet inn i mikrofonen.

FINJUSTER KONTROLLER

En tilgjengelig volumkontroll og dempingsknapp for mikrofonen på venstre øretelefon gjør det enkelt å justere lydinnstillingene dine underveis. Bruk Logitech Gaming Software for å konfigurere lydutjevner, surroundlyd, sidetone og mikrofonnivå for hvert enkelt spill. Du kan til og med omprogrammere dempeknappen og bruke som G-tast til mange funksjoner, for eksempel "play / pause" for å starte/stoppe mediene, eller komplekse makroer.

I ESKEN

  • G533 gaming headset
  • Trådløs adapter for usb
  • Ladeledning med usb-tilkopling
  • Brukerdokumentasjon

Produktfakta

Konsoll PC Utgitt 2018
Bestillingsnummer 981-000634