Logitech G633 Gaming Headset

Multiformat

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 3-5 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
PRO-G-LYDELEMENTER

Avanserte Pro-G-lydelementer er laget av hybridnettmaterialer for høy ytelse, og er spesialutviklet for spilling. Pro-G-drivere leverer både rene, nøyaktige høyder og dyp, rik bass for produsere førsteklasses lyd.

7.1-SURROUNDLYD

Opplev utrolig 7.1-surroundlyd med Dolby® Headphone eller DTS® Headphone:X – med Logitech Gaming Software. Disse teknologiene skaper et 3D-lydbilde med presis og nøyaktig romlig bevissthet i spillet. Nå kan du klart høre fiender som sniker seg rundt og spesielle ferdighetstips i spillet.

KOMPATIBEL MED FLERE PLATTFORMER

Ett headset for alle enhetene dine. Ta G633 fra spillriggen til spillkonsollen din, mobilenhetene dine eller hvor du vil. G633 fungerer med PC-er, mobileneter og spillkonsoller, inkludert PS4™ og Xbox One™

LIGHTSYNC RGB

G633 har to tilpassbare LIGHTSYNC-belysningssoner: lysstriper og logoer. Hver sone kan programmeres separat fra ca. 16,8 millioner farger, eller med forskjellige animasjoner og effekter. De kan også synkroniseres med andre LIGHTSYNC-enheter. Bruk LGS til å tilpasse belysningen etter riggen din, utstyret ditt eller stilen din.

G-TASTER

Tilordne tilpassede kommandoer til de tre programmerbare G-tastene ved hjelp av LGS-programvaren for å få en sømløs spill- og medieopplevelse. Angi egendefinerte kontroller for å kontrollere lydprofiler, hoppe til neste sang, aktivere push-to-talk-kommunikasjon, utløs øyeblikkelige kontrollkombinasjoner i spillet, pluss mye mer.

TILPASSBARE LYDPROFILER

Egendefiner lydinnstillinger og opprett personlige lydprofiler for hvert spill du spiller. Bruk LGS til å programmere lydutjevningen og lagre lydprofiler for spill, musikk og filmer.

MIKS LYD FRA FLERE KILDER

Ikke stopp midt i et spill for å svare telefonen. Svar den og fortsett å spille. Svar på anrop, spill av musikk og kommuniser i spillet uten å måtte sette på pause eller se bort fra det som skjer. G633 kommer med én USB-tilkobling og én analog inngang som kobler til og mikser lyd fra opptil to enheter.

KRYSTALLKLAR KOMMUNIKASJON

Sørg for at du blir hørt, med en krystallklar, støydempende mikrofonarm. Armen har LED-indikatorlamper, så du vet når mikrofonen er dempet. Når den støyreduserende mikrofonen på en justerbar arm ikke brukes, kan den foldes tilbake og blir nesten usynlig. G633 kommer med en mobilkabel og en ekstra integrert mikrofon for mobilenheter

YTELSESDREVET DESIGN

G633 leverer ikke bare avansert funksjonalitet og ytelse, det er også utviklet for komfort under lange spilløkter. De nye sportsnettmaterialene som brukes i øreklokkene og på hodebøylen, er myke og pustbare for å gi maksimal komfort. G633 er utstyrt med våre største øreputer, som passer helt rundt ørene uten å påføre trykk på mykt vev og gir passiv støyisolering. For å holde hodetelefonen ren kan du fjerne og rengjøre øreklokkene for hånd.

I ESKEN: 
  • G633-headset
  • 3,5 mm analog kabel med lydkontroller
  • USB-datakabel
  • Egendefinerte øreklokkedeksler (venstre/høyre)
  • Brukerdokumentasjon

Produktfakta

Konsoll Multiformat Utgitt 2018
Bestillingsnummer 981-000605