The Sims 4: Livet i Byen

PC

499,00 49900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Ta med simmene til byen og utforsk alt den har å by på, fra travelt folkeliv rett utenfor døra til unike situasjoner som oppstår når man bor i leilighet.

Oppfyll simmenes drømmer i den levende og fargerike byen San Myshuno. Utforsk varierte nabolag og kulturfestivaler der simmene kan se på gateartister, delta i konkurranser og treffe forskjellige typer simmer fra alle samfunnslag. Finn en leilighet til simmene, men vær klar for utfordringene som kommer med å bo på liten plass sammen med andre simmer. Jobb deg opp fra en sjarmerende, men sliten startleilighet til toppleiligheten simmene drømmer om. Prøv deg på nye, urbane karrierer!

 

KEY FEATURES

  • Utforsk den travle og fargerike byen San Myshuno: Utforsk en tett befolket by med varierte nabolag som alle har sin egen personlighet. Mal veggmalerier (eller tagg) på veggene i kunststrøket. Syng det du er god for på den nye karaokebaren i motestrøket. Spill basketball på banen på kryddermarkedet. Inviter venner på besøk for å spille dataspill etter en lang dag på kontoret.

 

  • Dra på livlige kulturfestivaler: Ta med simmene på forskjellige festivaler i byen, der de kan se på gateartister, bli med i konkurranser og treffe forskjellige folk fra alle samfunnslag. Ta med simmene på krydderfestivalen, der de kan delta i curry-utfordringen og bli kryddermestere. La dem tenne fyrverkeri sammen med en date på romantikkfestivalen. Tjen simoleoner ved å selge det simmene lager på loppemarkedet.

 

  • Lev i leiligheter og bygg opp forhold til naboene: Når så mange simmer bor på såpass liten plass, er det uunngåelig at det oppstår interessante situasjoner, og simmene bygger opp alle mulige typer forhold til naboene. Kanskje de kan få en ny bestevenn eller kjæreste og vurdere om de vil gi den nye simmen en nøkkel til leiligheten. Du må også bestemme deg for hva du skal gjøre med fester og høy musikk sent på natten. Få en slutt på dem? Eller bare la det stå til og bli med?

 

  • Jobb deg opp fra beskjedne kår til toppleiligheten: Velg en leilighet som passer deg; alle har unike trekk som endrer måten du spiller på. Opplev sjarmen i den første leiligheten, til tross for kakerlakker, lekke rør og elektriske problemer. Men husk at drømmer kan gå i oppfyllelse, og du kan hjelpe simmene med å jobbe seg oppover til å kunne bo i toppleiligheten i en skyskraper med panoramautsikt og ... et snakkende toalett!

 

  • Prøv deg på nye, urbane karrierer: Sjekk ut de nye, urbane karrierene, og send simmene ut i gatene for å få dem i arbeid. Hold dramatiske taler mens du kjemper for en sak som politiker. Vis verden hvor kultivert du er som restaurantanmelder eller kunstkritiker. Inspirer massene og få følgere i sosiale medier.

 

* KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Produktfakta

Konsoll PC Serie The Sims
Utgitt 2016 Sjanger Sim
Bestillingsnummer 1005167

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i