The Sims 4: Startpakke + The Sims 4: Katter og Hunder

PC

599,00 59900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

"Skaff deg en bundle med The Sims 4, The Sims 4 Katter og hunder og The Sims 4 Digital Deluxe-innhold! Lag unike simmer, bygg hus til dem og utforsk fargerike steder. Lag katter og hunder, la dem flytte inn hos simmene og gjøre om livet deres for alltid, og stell nabolagets kjæledyr som veterinær.

DETTE FÅR DU

The Sims 4. Lag og kontroller personer i en virtuell verden der det ikke er noen regler. Uttrykk kreativiteten din mens du tilpasser simmenes utseende og personlighet og bygger drømmehjemmet til dem. Utvikle simmenes forhold, gi dem karrierer, og utforsk fargerike, nye steder.

Utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder. Lag katter, hunder, kattunger og hundevalper med spesiell pels og egne personligheter. Opplev samholdet og moroa pelsdottene gir i livet til simmene dine, og bygg en veterinærklinikk for å følge en karriere som byens beste dyrlege.

The Sims 4 Digital Deluxe-innhold. Oppgrader spillopplevelsen med innhold som gjør simmene til festens midtpunkt! Med Festens midtpunkt, Oppe hele natta og musikken til The Sims 4."

Produktfakta

Konsoll PC Serie The Sims
Utgitt 2017 Bestillingsnummer 1063040

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i