The Sims 4

PC

499,00 49900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Ha det gøy, vær mektig og lek med livet i The Sims™ 4! 

"I The Sims™ 4 kan du lage og kontrollere personer i en virtuell verden. Tilpass simmenes utseende og personlighet. Lag et perfekt hjem til dem med pynt du liker. Gi dem forhold til andre simmer, og la dem følge karrierer og utvikle ferdigheter. Det er opp til deg hvem simmene dine er og hva som skal skje med dem.

The Sims 4 er et livssimuleringsspill som gir deg mulighet til å lage og kontrollere folk i en virtuell verden og leke med livet. Uttrykk kreativiteten din mens du tilpasser simmenes utseende og unike personlighet. Bygg drømmehjemmet til simmene dine, og tilpass huset både ute og inne. Spill gjennom viktige øyeblikk i simmenes liv. Bygg opp forhold til andre simmer, klatre på karrierestigen og utvikle unike ferdigheter. Utforsk vakre spillverdener fulle av interessante simmer du kan treffe, og steder du kan dra. Simmene dine kan reise mellom ulike spillverdener til forskjellige omgivelser. Hvem er simmene dine, og hva slags historier kommer du til å fortelle? Det er opp til deg. Ha det gøy, vær mektig og lek med livet i The Sims 4!

DETTE FÅR DU

Lag simmer. Lag og spill med én eller flere simmer. Tilpass alt, fra kroppsform og etnisitet til frisyrer og tilbehør. Gi dem personlighetstrekk, og finn ut hva som er ambisjonene deres i livet. Alle detaljer hjelper til med å gjøre simmene til unike, fascinerende folk.

Bygg drømmehjemmet til simmene dine. Alt er opptil deg, fra husets plassering til møblene. Ta kontrollen over designet på utsiden, på innsiden og i hagen. Du kan til og med lage svømmebassenger og kjellere.

Utforsk vakre spillverdener.Simmene dine kan utforske fargerike, levende omgivelser og spennende steder. La dem reise til andre spillverdener for å oppleve alt de forskjellige stedene har å tilby. Se den sosiale kretsen deres utvide seg når de møter nye simmer på forskjellige steder!

• Lag simmer: Du kan lage hvem du vil i The Sims 4. Du kan tilpasse simmenes utseende og velge kroppsform og etnisitet, frisyrer, klær og tilbehør som gjør dem unike. Velg simmenes personlighetstrekk og ambisjon i livet. Du kan lage og spille med flere simmer.

• Bygg drømmehjemmet til simmene: Tilpass husets utseende ute og inne, plasser møbler og form landskapet. Du kan til og med plassere bassenger og kjellere. La deg inspirere av ferdige rom laget av andre, som du kan bruke i ditt eget spill.

• Lek med livet: Ha det gøy, og vær mektig når du leker med livet i The Sims 4. Valgene dine fører til spennende øyeblikk i simmenes liv. Hvem er simmene dine? Hva blir de? Prøv å få drømmejobben, utvikle ferdigheter, skaff dem venner eller start familie gjennom å bygge opp forhold til andre simmer. I The Sims 4 kan du spille på din egen måte.

• Utforsk vakre spillverdener: Utforsk de vakre verdenene i The Sims 4, som er fulle av levende nabolag med simmer og spennende steder å dra. Simmene dine kan reise mellom spillverdenene og sjekke ut forskjellige omgivelser. Utvid simmenes sosiale sirkel, og treff nye simmer i nabolagene.

• Legg til nytt innhold og nye opplevelser i spillet. Bruk galleriet til å sjekke ut, dele og laste ned simmer, familier og hus.

 

*KREVER SPILLOPPDATERINGER TIL THE SIMS™ 4.

Video

Produktfakta

Konsoll PC Serie The Sims
Utgitt 2014 Sjanger Sim
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 1670SIM4NOR

Andre produkter i samme serie