Skylanders Imaginators - Starter Pack

Playstation 3

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Portalmestere, slipp fantasien løs i nye Skylanders® Imaginators, som slippes 14. oktober! Med Skylanders Imaginators kan barna for første gang skape Skylandere og gi dem liv i et helt nytt eventyr med en spennende historie, oppgaver, kamper samt nye heftige helter og skurker.

Helt siden starten av Skylanders har barn fra hele verden sett for seg sine egne Skylanders-figurer. Toys for Bob, opphavsmennene til Skylanders, og pionerene bak Toys-to-Life, har på ny hovedansvaret for utviklingen av spillet. I nye Skylanders Imaginators finnes det flere alternativer enn noen gang før, med uendelige muligheter til å skape! Nå kan fansen skape sine egne Skylandere med endeløse kombinasjoner av krefter, ferdigheter og mye mer som gir timevis med moro, om og om igjen.

Historien i Skylanders Imaginators foregår for lenge siden, da de eldgamle brukte en mystisk kraft kjent som «tankemagi» til å skape alt i Skylands. Med denne magien tryllet de frem alt de kunne forestille seg! Men det drøyde ikke lenge før de fant ut hvor farlig magien kunne være i feil hender, så de gjemte den bort slik at den aldri skulle misbrukes. Det var helt til Kaos oppdaget den eldgamle hemmeligheten. Nå har han sluppet løs tankemagien i Skylands igjen, og han bruker den til å skape en ustoppelig hær av Doomlandere. Ingen har sett maken noen gang! Nå er det opp til portalmestrene å skape Skylanders Imaginators fra sin egen fantasi og stanse Kaos og hans onde Doomlandere før det er for sent. Og for å hjelpe til med treningen sender Eon de største mystiske krigerne verden har sett: senseiene!

Skylanders Imaginatorsstøtter de mer enn 300 figurene og fremkomstmidlene fra alle tidligere Skylanders-spill, inkludert Skylanders® SuperChargers, Skylanders® Trap Team, Skylanders® SWAP ForceTM, Skylanders® Giants og Skylanders® Spyro’s Adventure. Disse kan barna leke med både i den virkelige verden og i den virtuelle spillverdenen. Etter hvert som spillerne legger nye Skylandere til samlingen, blir det mer å oppleve i spillet.

 

NOE AV DET DU FÅR:

  • Lag din egen Skylander. For første gang kan barna gjøre fantasien til virkelighet og skape sine egne Skylandere, kalt Skylanders Imaginators. Med endeløse muligheter for å kombinere krefter, ferdigheter, utseender og mye mer kan barna bruke fantasien til å lage sine helt egne figurer, men det er også mulig å la spillet velge figurens deler.

 

  • Creation Crystals – Skylanders Imaginators introduserer en ny leketype, Creation Crystals. Med disse krystallene kan spillerne skape og ta med seg sine unike Skylandere til konsoller når som helst og hvor som helst! Creation Crystals representerer hvert sitt element. Portalmestere kan skape én figur per Creation Crystal.

 

  • Møt senseiene Skylanders-serien forsetter å lansere spennende figurer som barna elsker å bli kjent med mens de spiller. Skylanders Imaginators introduserer nye gjestestjerner til Skylanders, og disse kalles for senseier. Blant senseiene finner du 20 nye figurer og 11 tidligere skurker. Hver sensei er mester av en av ti kraftige kampklasser (for eksempel ridder, trollmann, bråkmaker og flere).

 

Som mestere av disse kampklassene er det bare senseiene som kan slippe løs Sky Chi, kampklassens ultimate superteknikk. Sensei-skylandere har et mester-og-elev-forhold til de nylig skapte Imaginator Skylanders. Dette vises i spillet ved at senseiene låser opp de unike Imaginator-våpnene, ved at Imaginator-nivågrensene økes, ved tilgang til spesielle områder i spillet, i tillegg til opplåsing av nye hemmelige teknikker for Imaginatorer i samme klasse.

 

  • Ny handling og spilloppleggSkylanders Imaginators har en helt ny historie fylt med eventyr, komedie og sjarm, og dessuten morsomme nye figurer og gamle favoritter fra serien. Spillet gir en variert og dynamisk historiedrevet opplevelse som setter fart på barnas fantasi og gir dem inspirasjon og spenning mens de skaper sine egne superhelter. Og alt foregår i et variert utvalg spennende nye omgivelser.

 

I Skylanders Imaginators kan man spille sammen med venner. Spillere kan plassere to Creation Crystals eller to leker, eller en kombinasjon av krystallene og lekene, på portalen for å ha det gøy sammen!

 

  • Viktige figurer vender tilbake – Skylanders Imaginators inneholder også favorittfigurer som dukker opp i historien i spillet. 

Produktfakta

Konsoll Playstation 3 Serie Skylander Imaginators
Utgitt 2016 Aldersgrense 7
Leverandør Activision Blizzard Nordic Bestillingsnummer 87875SC

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i