199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den kritikerroste serien er tilbake med SSX, spillet som gir deg grensesprengende opplevelser som får adrenalinet til å koke. Kast deg utfor, triks, spreng alle grenser og overlev verdens mest ikoniske fjellkjeder basert på ekte topografisk data fra NASA.

I SSX er det brettkjørerne mot fjellet, når spillerne følger historien om et lag som forsøker å bli de første ned noen av planetens farligste fjellsider. Her må man både takle de virkelighetstro elementene og vite hvordan - og når - man skal bruke overlevelsesutstyret. Fra Himalayas topper, hvor luften er så tynn at man står i fare for å svime av på vei ned, til de iskalde og livsfarlige omgivelsene på Antarktika, er det nemlig ikke bare fjellene som er risikofylte - i SSX er det overordnede målet å overleve. Det andre, i velkjent SSX-stil, er å se kul ut mens man gjør det.

* Sett tidsrekorder i Race Drops, post dine poengrekorder i Trick Drops og kjør så langt nedover fjellsiden du kan i Survival Drops. Hver gang du setter en personlig rekord, vil en kopi av løpet lagres i SSX-universet. Derfra kan du utfordre venners spillkopier, eller la din egen kopi håve inn poeng for deg, selv når du er borte fra konsollen.

* RiderNet er anbefalingsmotoren i SSX, inspirert av den utrolige Autolog-motoren fra Need For Speed. RiderNet lar deg like dine favorittløp, anbefale nye løp og venner, tipse om løp vennene dine deltar i og mye mer - motoren fungerer som din guide gjennom online-verdenen til SSX.

* I SSX er den globale konkurransen konstant. Kjør mot andre spillere i enkelte løp, eller gjennom events som varer i alt fra timer til dager. Du kan delta i flere events samtidig.

* Utfør poengvinnende triks som ville gjort selv den proffeste snowboarder svimmel: Trikssystemet og de ulike nivåene er designet for triksing ved enhver anledning.

* SSX tar et steg videre med intense og uhindrede løp ned enorme, åpne fjellsider med flere løypevalg. Du kan utfordre en venn i Explore, eller spille mot hele verden i en Global Event.

* Favorittfigurer fra SSX-universet, valgt ut av fansen, dukker opp igjen - side om side med nye fjes. Blant kjørerne finner du Elise, Mac, Kaori, Psymon, Moby, Zoe, Griff, Ty, Tane, Alex, Eddie og Travis Rice - den første virkelige snowboarderen man kan spille som i SSX.

Bilder

Produktfakta

Konsoll Playstation 3 Serie EA Sports, SSX
Utgitt 2012 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Utvikler EA Sports
Bestillingsnummer 68467

Andre produkter i samme serie