Inngår i kampanje

Agents of Mayhem (Day One Edition)

Playstation 4

79,00 7900 Veil. pris 149,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

 

Agents of Mayhem er Deep Silver Volitions nye spill! Det flunkende nye spillet er deres tolkning av det nylige tegneserie- og superhelt-fenomenet, og gjenopplivingen av tegnefilmer lørdags morgen. Utviklerne av den svært anerkjente og suksessrike Saints Row-serien har tatt spillingen til et nytt nivå igjen og skapt sitt eget superheltunivers, akkurat som i tegneseriene. En gruppe unike og ulike superagenter, rekruttert fra hele verden, slippes løs på byen Seoul for å redde den fra de destruktive planene til den onde superskurkorganisasjonen LEGION (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations).

Agentene i MAYHEM (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) bruker en blanding av teknologi, våpen og utstyr til å drive futuristisk krig, og de har ingen betenkeligheter med å bruke alt dette mot fienden. 

Agents of Mayhem er et ekte Volition-spill med en original historie og overdreven spilling i en åpen verden, samtidig som det gir en følelse av å være i et distinkt superheltunivers. Det nye spillet er en del av Saints Row-universet og deler visse historieelementer, symbolisme og designinspirasjon med den millionselgende serien. Agents of Mayhem bygger på AAA-studioets unike evne til å fortsette å overraske, fengsle og glede spillere, og spillet representerer en kulminasjon av over et tiår med kreativitet og erfaring innen åpne verdener.

 

HISTORIEN

Gjennom et simultant globalt angrep har LEGION tatt kontroll over verdens nasjoner, og de eneste som kan stanse dem, er MAYHEM. Ledet av den mystiske og handlekraftige Persephone Brimstone blir MAYHEMs superagenter bedt om å dra til Seoul i Sør-Korea., hvor LEGION-ministeren Doctor Babylon og hans djevelske undersåtter iverksette en plan om å bygge et verdensendrende apparat som gir superskurkorganisasjonen ubegrenset makt. For å stanse LEGION og ta tilbake verden må agentene i Mayhem ta seg gjennom en enorm urban slagmark, fra bakken til hustakene, og jobbe sammen som et superagentkollektiv.

Det er ingen garanti for suksess, og de sivile tapene vil bli store, men slik er agentenes arbeidsdag ...

 

DETTE FÅR DU:

 

DERE ER SUPERAGENTER

-          Velg en tropp av 3 svært dyktige og ikoniske figurer fra en tropp av 12 helt unike MAYHEM-agenter som er smekkfulle av personlighet.

-          Spill som en av de 3 superagentene du velger å ta med i kamp, og veksle mellom dem underveis for å gi mer dybde til spillingen.

-          Tilpass agentenes ferdigheter og oppdater våpenarsenalet, utstyret og kjøretøyene deres.

-          Oppgrader ARK, MAYHEMs operasjonsbase, og få flere funksjoner og bedre spilling.

 

OPPLEV SEOUL SOM EN ÅPEN VERDEN:

-          Den teknologisk avanserte hovedstaden i Sør-Korea er lekegrinden hvor du må overvinne LEGION.

-          Oppdag hemmelige forskningssentre som er gjemt over hele Seoul, finn skjulte fiendereir under byens blanke overflate, og avdekk forbryterske planer.

-          Kjemp mot LEGION over hele Seoul i et stort utvalg åpen verden-oppdrag og distraksjoner, og nedkjemp enorme dommedagsvåpen!

-          Utforsk til fots og på farkoster for å ta deg gjennom både vertikale og horisontale miljøer.

 

EN NY TOLKNING AV KJENTE TING:

-          Agents of Mayhem er inspirert av gammel og ny popkultur rundt superhelter, tegneserier og tegnefilmer på lørdags morgen, og dermed av alle favorittingene til gamle og nåværende generasjoner av spillere!

-          Overdreven action i kombinasjon med tegneserieinspirert grafikk og humor tar Volitions elskede og regeltøyende spilling til et helt nytt univers.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Utgitt 2017
Sjanger Action Aldersgrense 18
Leverandør Koch Media Bestillingsnummer AOMPS4D1PS4

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i