Assassin's Creed Origins

Playstation 4

249,00 24900 Veil. pris 399,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Reis til det gamle Egypt, det mest mystiske stedet i verdenshistorien, i en avgjørende epoke som vil forandre verden. Avdekk hemmelighetene bak de store pyramidene, glemte myter, de siste faraoene og – inngravert i for lengst glemte hieroglyfer – historien om opprinnelsen til assasinernes brorskap. 

I de siste fire årene har teamet bak kritikerroste Assassin’s Creed® IV Black Flag® fokusert på utformingen av en ny begynnelse for serien. Kjemp på en helt ny måte hvor du enkelt veksler mellom unike avstands- og nærkampvåpen, og går i kamp mot flere fiender samtidig. Velg assasinerferdigheter mens du utforsker hele det gamle Egypt, prøver deg på ulike oppdrag og fengslende historier på en reise som vil endre sivilisasjonen. 

       OPPLEV MYSTERIENE I DET GAMLE EGYPT – Finn glemte gravkamre, utforsk de store pyramidene og avslør hemmelighetene til mumiene, gudene og de siste faraoene. 

       EN OPPRINNELSESHISTORIE – Begynn her, helt i starten, med opprinnelseshistorien til Assassin’s Creed, som aldri før er fortalt. Du er Bayek, Egypts beskytter, og det er din personlige historie som vil føre til opprettelsen av assasinernes brorskap. 

       ACTION-RPG I SÆRKLASSE – Kjemp på en helt ny måte mens du plyndrer og bruker en rekke ulike våpen med ulike egenskaper og forekomster. Gled deg over dype mekanismer for RPG-fremdrift, velg dine foretrukne ferdigheter og sett evnene dine på prøve mot unike og sterke bosser. 

       HVERT OPPDRAG er et minneverdig eventyr – Velg og prøv deg på oppdrag i ditt eget tempo. Hvert av oppdragene forteller en intens og følelsesladet historie som er full av fargerike figurer og meningsfulle mål. 

       UTFORSK ET HELT LAND – Fra ørkener til frodige oaser, fra Middelhavet til gravkamrene i Giza: Kjemp mot farlige fraksjoner og ville beist mens du utforsker et enormt og uforutsigbart land.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Utgitt 2017
Sjanger Action Aldersgrense 18
Bestillingsnummer 1026510
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også