Assassin's Creed: Unity

Playstation 4

199,20 19920 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Paris, 1789. Byen som var kjent for sin storslagenhet, er nå full av kaos og terror på grunn av den franske revolusjonen. De brosteinsbelagte gatene er røde av blod til de borgerne som våget å stå opp i mot den undertrykkende overklassen. Selv om nasjonen er i ferd med å gå i oppløsning, legger en ung mann ved navnet Arno, ut på en utrolig ferd. Målet er å avdekke sannheten bak revolusjonen. Hans ferd kaster ham rett inn i den nådeløse kampen om nasjonens skjebne, og han utvikles til å bli en mester av en snikmorder.

Vi introduserer Assassin's Creed® Unity, et nytt kapittel til det berømte franchiset, med kraften fra den Anvil-motoren og bygget opp fra bunnen av med tanke på nestegenerasjonsspill. Fra angrepet på Bastille til henrettelsen av kong Louis XVI, her får du historien om den franske revolusjonen som aldri før. Hjelp franskmennene i å legge sin egne skjebne til rette.

En nådeløs helt i en brutal verden - Ta på deg rollen som Arno, som er av en ny klasse snikmordere, enda mer dødelig enn sine forgjengere. Ta hånd om målet ditt med en rekke nye våpen, som "Phantom Blade" som er et "Hidden Blade" med armbrøst-egenskaper.

Ny type parkour, kampmekanikk og ny måte å liste seg rundt på - Gled deg til den enestående friheten og kontrollen over din snikmorder, med kraften fra Anvil-motoren.
  • Full kontroll over bevegelsene: Den nye parkour-mekanismen gir deg sømløs bevegelse; både oppover, til siden og nedover veggene på byens bygninger.
  • Den nye kampmekanikken gir deg en dypere opplevelse av å slåss basert på ferdighet, timing og selve flyten.
  • Det å liste seg rundt er forbedret ytterligere, inkludert en ny snikmodus, nytt system for å gå i dekning, samt nye teknikker for manipulere folkemengder.
  • Forbli skjult, følg etter målet ditt og slå til uten at de aner noe som helst.
Brede tilpasningsmekanismer som former snikmorderen din - Lag din egen unike spillestil ved å velge ut våpen, utstyr, antrekk og spesialiserte ferdigheter. Sett sammen og bygg dine egne ferdigheter for det å snike seg rundt, slåss og navigering, blant hundrevis av forskjellige kombinasjoner, i det vidt omfattende ferdighetstreet. Bli mesteren av alle snikmordere.

Gå på en enestående oppdagelsesferd i den pulserende byen Paris - Ban deg vei i denne vakre, åpen-verden byen, i full størrelse, som kun er mulig grunnet kraften til Anvil-motoren.
  • Ta en titt på de detaljerte rommene i bygningene, og oppdag hemmelige underjordiske katakomber og kloakksystemer.
  • Bli med på "Ancestral"-oppdrag, skattejakter, mordmysterier, kontrakter med mer. Byen er full av aktiviteter som vil holde på interessen din i timevis.
  • Se selv hvordan den franske revolusjonen går fram, ved å smelte deg inn i den realistiske folkemengden med opp til 5 000 AI-drevet figurer.
En helt unik samarbeidsmodus du bare må prøve - I tillegg til den episke énspillerhistorien, kan du ta del i en åpen verden online, fra 1800-tallets Paris, sammen med opp til 3 venner. Utfør utfordrende ran og ta del i unike historie-oppdrag som er laget eksklusivt for samarbeidsspillet. Saboter en henrettelse. Beskytt keiseren. Snikmyrd en Templar-agent. Men dette blir ikke lett; du og dine medsammensvorne må bruke kommunikasjon, koordinasjon og en rekke ferdigheter for å kunne fullføre oppdragene, for deretter å forsvinne inn i skyggene.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Utgitt 2014
Sjanger Action Aldersgrense 18
Bestillingsnummer 89801
Video
Bilder

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i