Battlefield: Hardline

Playstation 4

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Lev ut politi og røver-fantasien i Battlefield: Hardline. Dette actionspekkede storspillet kombinerer den intense flerspillopplevelsen i Battlefield med en følelsesladd historie og bakgrunn som minner om moderne krimserier på TV. I det intense solospillet spiller du Nick Mendoza, en ung etterforsker som blir kastet ut i en vendetta for å hevne seg på dem han en gang trodde var venner i politiet. 


I flerspillermodus jakter du på kriminelle, raider hvelv og redder gisler i nye flerspillervarianter som Heist og Rescue. Velkommen til den nye lekeplassen. Kjøp Battlefield Hardline, så får du 3 Gold Battlepacks som inneholder kombinasjoner av våpentilbehør, patcher og emblemer, XP boosts og figurtilpasningselementer. Battlepacks leveres en gang i uken fra første spillaktivering.

Dette får du:

  • Flerspilleropplevelsen fra Battlefield - Med den strategiske spillopplevelsen, variasjonen og innlevelsen fra Battlefield, i en rå og glamorøs verden med politi og kriminelle.
  • Intenst solospill - Battlefield Hardline er laget av det prisbelønte studioet som ga deg Dead Space™, og leverer en innovativ og dramatisk historie presentert som et moderne TV-drama.
  • Destruksjon i sentrum - Skyt i stykker en doplab under bakken, spreng et bankhvelv eller tilintetgjør en bilforretning i Los Angeles. Du får mange urbane omgivelser som kan ødelegges.
  • Dingser og våpen - Spill med et fullt arsenal med militærvåpen og dingser du kjenner fra TV-seriene, som avsagde hagler, elektrosjokkvåpen, sklivaiere og gripekroker. Alt kan brukes overalt, på alle kartene, og danner grunnlaget for kaotiske og uforutsigbare kamper.
  • Kjøretøykaos - Fly til den andre siden av kratet for å hjelpe gjengen din, kjør ned fiender eller sus forbi snuten med tyvegodset på motorsykkel. Kjøretøybruken i Battlefield Hardline er rask, forfriskende og intens.

 

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Utgitt 2015
Sjanger Action Aldersgrense 18
Bestillingsnummer 92944
Video
Bilder

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i