Days Gone

Playstation 4

699,00 69900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

I Days Gone kjører og kjemper du for livet i et livsfarlig Amerika etter en voldsom pandemi. Har du ferdighetene – og motet – til å overleve en grusom og rasert verden i dette enorme, actionmettede åpen-verden-eventyret?


Ta på deg de sølete støvlene til bikeren Deacon St. John, en dusørjeger som leter etter en grunn til å leve i et land der døden ligger på lur overalt. Let etter nyttige gjenstander i forlatte bosetninger, lag livsviktig utstyr og våpen, og bli kjent med andre overlevende som prøver å skape seg et liv gjennom handel ... eller mer voldelige metoder.

I en verden der en global pandemi truer med å utrydde menneskeheten, kan enhver feil være den siste du gjør. Klarer du å skape deg et nytt liv i det nordvestlige USA, et område herjet av ville skapninger kjent som skrottinger?

Og vær på vakt - uforutsigbart vær og ulike tidspunkter på døgnet kan skape farlige situasjoner og sjokkerrende overraskelser.

• En barsk åpen verden: Utforsk utrolig realistiske vidstrakte og fiendtlige regioner i det nordvestlige USA.
• Brutal sandkassekamp: Utvikle strategiene dine mens du lager våpen og feller og oppgrader motorsykkelen din.
• Fengslende historie: Overlev i en barsk villmark på letingen etter en grunn til å leve etter å ha lidd et stort personlig tap.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Utgitt 2019
Bestillingsnummer 9795117
Video