Deadlight - Director's Cut

Playstation 4

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 14-21 dager

Et zombieutbrudd har brakt verden i kne. Det eneste som gjelder nå, er å overleve. De gjenværende menneskene må holde ut dette helvete på jord som best de kan. Du spiller som Randall Wayne, en far som leter etter familien sin i et apokalyptisk Seattle i 1986. Atskilt fra gruppen din må du lete i gatene mens du unngå ”skyggene”, de vandøde levningene av menneskeheten.

Deadlight ble opprinnelig lansert i 2012 på XBLA, og like etter på Steam. Spillet ble rost for det grafiske uttrykket og den kornete, voksne og stemningsfulle skildringen av en zombie-apokalypse helt ulik noen annen.

Randall utforsker et ødelagt Seattle i 2D, takler farer i omgivelsene og løser oppgaver mens han holder seg utenfor rekkevidden til ”skyggene”. Det er langt mellom ammunisjonen og våpnene i Deadlight, så du må avgjøre om du skal kjempe tilbake med våpen eller bruke miljøet til å snike deg forbi eller skjule deg for de vandøde.

Kamp er ikke alltid det rette svaret. Utnytt omgivelsene maksimalt for å lure skyggene inn i feller slik at du kan komme deg forbi uoppdaget.

Deadlight: Director’s Cut forbedrer det originale Deadlight-spillet på alle måter. Director’s Cut, som kjører på full 1080p på alle plattformer og gjør sin Sony-debut, kan også skryte av forbedrede kontroller, nye animasjoner og ekstra spillmoduser, inkludert vanskelighetsgraden ”Nightmare” og nye ”Survival Arena”. I den digitale kunstboken kan du se grafikk fra Deadlight og se utviklernes originale dagbokserie for å lære mer om spillet.

Nøkkelfunksjoner

  • Løs oppgaver og takle farer i omgivelsene i et intenst plattformspill.
  • Desimer zombier med våpen og nærkampteknikker, eller snik deg forbi ved hjelp av omgivelsene. Kamp er ikke alltid svaret, spesielt når det er knapt med ammunisjon, våpen og ressurser.
  • Randall er atskilt fra familien. Let i ruinene av Seattle i 1986 og finn ut hva som skjedde med hans kjære.
  • Overlev endeløse bølger av zombier i den nye modusen ”Survival Arena”! Bruk interaktivt forsvar for å blokkere zombier og få tilgang til nye områder, eller slåss tilbake med nye våpen som Machine Gun, Molotov Cocktail og Sniper Rifle for å komme deg foran resten på poengtavlene online.
  • Prøv deg på den ultimate overlevelsesutfordringen med vanskelighetsgraden ”Nightmare”, som tidligere bare har vært tilgjengelig på PC.
  • Med 1080p på alle plattformer, overlegne kontroller og nye animasjoner er det slik overlevelse var ment å se ut.
  • Se utviklernes opprinnelige dagbokserie for å lære mer om Deadlight-serien.
  • Nyt den flotte kunsten i Deadlight i den digitale kunstboken Deadlight: Director’s Cut. Du har tilgang fra spillet!

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Utgitt 2016
Sjanger Survival Horror Aldersgrense 18
Leverandør Koch Media Bestillingsnummer KMG646.SC.RB

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også