Dirt Rally

Playstation 4

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-15 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

DiRT Rally, laget av Codemasters og prøvekjørt i nesten 100 millioner kilometer av DiRT-fellesskapet, er den ultimate rallyopplevelsen. Mer enn andre spill gir det et godt bilde av hva som gjør rally så unikt – følelsen av å prøve å holde bilen under kontroll mens du raser av gårde på farlige, kuperte veier i halsbrekkende hastigheter og prøver å klemme mest mulig ut av bilen, fullt klar over at ett krasj kan ødelegge den gode tiden din. 

Hvert nivå har sin egen måte å teste deg på, og du må lære deg å kjøre på grensen av det forsvarlige og hanskes med ulike værtyper og kjøreforhold, som snø, is, asfalt og grus. Etter hvert som bilen slites ned, må du ta hensyn til mekanisk skade mens det dedikerte teamet ditt prøver å holde deg inne i konkurransen med tidsbegrensede reparasjoner. Nivåene er knyttet til hverandre, og hvert rally er som en maraton av konsentrasjon og ferdigheter der du må stole på hjelpeføreren din mens du jakter på den tilsynelatende uoppnåelige perfekte tiden. 

DiRT Rally har også offisielt lisensiert World Rallycross-innhold, slik at du kan oppleve den halsbrekkende spenningen i noen av verdens raskeste rallybiler, og prøve deg mot andre førere på noen av seriens mest populære baner, både i enkeltspiller og i intense flerspillerløp.  

  • IKONISKE RALLYBILER – Rally handler om å ha de rette redskapene, den rette strategien og det rette teamet. DiRT Rally har alle disse. Spillet har over 40 av de mest ikoniske og relevante bilene fra både tidligere tider og nå, inkludert bilene som spillerne ønsker å ha med, og de som passer best til de baneforholdene de kjører på. 
  • SEKS ENORME RALLYSERIER MED OVER 70 NIVÅER – Svingete veier gjennom skoger, livsfarlige stup fra åssider, og smale fjellveier er hva dette handler om. Det er du og bilen mot veien. Dra til sølete veier i Wales, støvete landeveier i Hellas og den glatte asfalten i Monte Carlo. Prøv deg på de legendariske åsene i Pikes Peak, snødekte Sverige og det episke finske landskapet. DiRT Rally har alle de ikoniske stedene som setter nervene dine på prøve og gir sansene dine noe å glede seg over. 
  • OFFISIELT FIA WORLD RALLYCROSS-INNHOLD – Kjør på banene Lydden Hill, Holjes og Hell i seks av de raskeste rallybilene, og kjør mot vennene dine i intens støtfanger-mot-støtfanger-racing. 
  • OPPGRADERINGER, REPARASJONER, OPPSETT OG FINJUSTERINGDiRT Rally leverer også dybde på andre områder enn kjøring. Ting som reparasjoner, oppgraderinger, oppsett og finjustering gir rallyopplevelsen din en rik og strategisk dimensjon. 
  • UTFORDRENDE, KOMPROMISSLØS STYRING – For å gjøre rallykjøringen mer realistisk enn noen gang før har Codemasters bygget om fysikksimulatoren i DIRT Rally fullstendig. For å gjenskape følelsen av å kjøre på overflater som forandrer seg, har Codemasters-teamet skapt helt nye modeller for differensial, fjæring, motor og turbo. Codemasters har også gjenskapt måten løse overflater samler seg under hjulene på når bilen sklir sidelengs, noe som gir en helt ny følelse når du sklir rundt skarpe svinger. Den nye fysikksimulatoren formidler ikke bare personligheten til det spennende utvalget biler, men også nyansene i spillets troverdige kjøreoverflater. 
  • LAGLEDELSE – Ansett og spark medlemmer av mannskapet ditt, som alle har ulike ferdigheter, for å forbedre reparasjonstidene for ulike deler av bilen. Lær teamet ditt nye ferdigheter etter hvert som de tilegner seg erfaring, og jobb sammen for å forbedre prestasjonene dine i konkurranser. 
  • STØTTE FOR RACENET-LIGAER – Opprett din helt egen liga sammen med venner. Bli med i eller opprett et ubegrenset antall ligaer og spill dem når og slik du ønsker det. 
  • DAGLIGE, UKENTLIGE OG MÅNEDLIGE RACENET-UTFORDRINGER – Det er deg mot hele DiRT-fellesskapet i en rekke utfordringer som varer i en dag, uke eller måned. Vinn spillkreditter for å forbedre bilen din og teamet. 

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie DiRT Rally
Utgitt 2016 Sjanger Racing
Aldersgrense 3 Utvikler Codemasters
Bestillingsnummer CDM063.SC.RB

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i