DriveClub - Playstation HITS

Playstation 4

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Vær med å oppleve et helt unikt bilspill som er utviklet eksklusivt til PlayStation®4 (PS4™)-systemet av Evolution Studios, gjengen som står bak den mestselgende MotorStorm®-serien. DRIVECLUB™ handler om deg og vennene dine. Det handler om lagarbeid, det handler om at alle kjemper for hverandre og vinner belønninger sammen - og sist men ikke minst, det handler om å dele spennende opplevelser i hvert eneste løp. Kjør spennende sololøp i svimlende hastigheter, eller bli med i en racingklubb for virkelig å oppleve det som DRIVECLUB handler om. Spillet er laget spesielt med tanke med nestegenerasjonsspillere, og i DRIVECLUB er nettverksmulighetene og de sosiale funksjonene i PS4 utnyttet til det fulle slik at du og vennene dine enkelt og umiddelbart kan ha kontakt med hverandre. Dere kan dele opplevelser, sende og motta utfordringer og holde dere oppdatert på hvordan laget gjør det.

DRIVECLUB er selve legemliggjøringen av hjertet og sjelen til bilkulturen. Spillet er en fantastisk, autentisk og engasjerende kjøreopplevelse, og i DRIVECLUB får du virkelig føle spenneningen ved å kjøre verdens sterkeste og vakreste biler på kroppen. Alt er gjengitt med uovertruffen detaljrikdom, både på innsiden og utsiden, når du kjører bilene på virkelige steder over hele verden sammen med klubben din.
  • Bli med i en klubb - Få mer ut av spillet gjennom å bli med i en klubb der du kan få tilgang til flere løp og spesialutfordringer. Slutt deg til en eksisterende klubb, eller opprett din egen og slå deg sammen med opptil fem andre racerførere. Du får drahjelp av de andres resultater, og alt det du gjør, hjelper til gjengjeld klubben. Stå sammen som et lag, og representer klubben med tilpassede farger og logoer til bilene.
  • Prøv deg på dueller og utfordringer - Stadig nye og varierte utfordringer gjør at spillet alltid føles nytt og unikt, og spillet er fleksibelt nok til å passe inn med hverdagen til alle typer spillere. For hver del av hver bane dukker det opp nye muligheter til å duellere med en annen racerfører i DRIVECLUB-nettsamfunnet, kamper der du kan vinne rykte til deg selv og klubben. Tilpass spillopplevelsen ved å opprette dine egne utfordringer og dele dem med verden.
  • Vinn utmerkelser og rykte - Ved å fullføre mål og utfordringer, vinne løp, kjøre på alle banene eller vinne dueller kan du og klubben din vinne utmerkelser. Utmerkelser multipliserer ryktepoengene som du og klubben din har tjent i hvert løp, og gjør det mulig å låse opp nytt innhold og ta del i enda flere løp.
  • Verdens kuleste biler - Hver eneste bil i DRIVECLUB er håndplukket med skjønnhet og kraft som de viktigste kriteriene, og de er en glede å kjøre. Bilene er gjenskapt med et vanvittig detalj- og presisjonsnivå både på innsiden og utsiden. Du kan tilpasse bilene i garasjen og gi dem et personlig preg eller kjøre i klubbens farger på banen.
  • Slående vakre omgivelser fra virkeligheten - Racerbanene i DRIVECLUB er inspirerte av virkelige veier fra ulike steder rundt om i verden og inneholder utfordringer som passer for spillere på alle nivåer. Du kan øve kjøreteknikk på åpne og raske motorveier i Canada, sjekke refleksene på uforutsigbare veier i Storbritannia eller øve på å styre i høy hastighet gjennom støvete fjellpass i India.
  • En engasjerende kjøreopplevelse - Hver minste detalj ved bilkjøring i høy hastighet er nøye gjenskapt slik at du skal få en autentisk og spennende kjøreopplevelse. Du kan føle hver centimeter av veien under dekkene, høre brølet fra motoren og føle adrenalinet strømme gjennom årene idet knokene dine blir hvite rundt rattet.
  • Bli med i DRIVECLUB Tour - Ved siden av en utførlig og utpreget sosial flerspillerdel inneholder DRIVECLUB også en komplett enkeltspillerdel der du kan reise verden rundt og delta i løp, dueller og utfordringer for å vinne rykte til deg selv og klubben.
  • Oppretthold kontakt med andre via My DRIVECLUB-appen - Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du og vennene dine ha kontakt 24 timer i døgnet med My DRIVECLUB-appen til iOS og Android. Hold deg oppdatert på klubbens resultater, se løp direkte, opprett og send utfordringer, og bli kjent med alt det nye, store i DRIVECLUB-verdenen.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2014 Sjanger Racing
Aldersgrense 3 Utvikler Evolution Studios
Bestillingsnummer 1058355

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i