EA Sports UFC 2 - Playstation Hits

Playstation 4

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

EA SPORTS™ UFC® 2 går nye veier med fantastiske figurgjengivelser og animasjoner, et helt nytt knockout-fysikksystem og autentiske spillfunksjoner. Nå inviteres alle fightere tilbake til The Octagon™ for å oppleve hva det vil si å avslutte kamper. 

Spillet leverer en opplevelse for alle fightingfans, med fem nye spillvarianter, et nytt Title Chase-system for nettmesterskap og en ny karrieremodus, som for første gang i et UFC®-spill, gir deg mulighet til å spille med kvinnelige fightere. Uansett hva slags fighter du er, vil du finne en spillvariant som passer spillestilen din. Avslutt kampen med voldsomme knockouts i den nye KO-spillvarianten, opprett og tilpass et team med mestere i UFC Ultimate Team, eller arranger en egen drømmekamp med Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 har en spillvariant for alle. 

Underveis i EA SPORTS UFC 2 får du hele tiden hjelp og tips for å mestre MMA. Du kan trene deg opp i treningsmodus eller følge visuelle retningslinjer i Grapple Assist, en spesiell visning som hjelper deg med å gjøre takedowns, submissions og masse annet. 

Fra du setter beinet innenfor buret, til enten du eller motstanderen ligger igjen som taper, leverer EA SPORTS UFC 2 en dyp, autentisk og spennende spillopplevelse.

KNOCKOUT-SPILL 

 • Knockout-fysikksystem - En revolusjonerende, fysikkdrevet slagreaksjon og et nytt knockoutsystem gir deg mer autentiske knockouts enn noen gang før. Alle knockouts er nå unike, og det har aldri føltes mer tilfredsstillende å avslutte kampene. 
 • Submissions på neste nivå - Overrask motstanderen med en flygende arm bar fra clinch eller med en kjapp transition fra knee bar til heel hook. Du får også muligheten til å gjøre stående submissions og submission chaining (sekvenser). EA SPORTS UFC 2 gir deg et helt nytt nivå innen grappling. 
 • Dynamisk grappling - For første gang i et MMA-spill, kan du kontrollere fighteren uavhengig i alle grappling-situasjoner. Samhandlingene mellom fighterne gir bakkekampene nytt liv med mer respons og variasjon. 
 • Totalforsvar - Du kan ikke skade noe du ikke greier å treffe. Med større kontroll over fighterens hodebevegelser kan du smette unna slag med fantastisk flyt. Du får også et forbedret system for blokkering og parering du kan bruke til å stå imot motstanderens voldsomste angrep. 

BANEBRYTENDE FIGURGRAFIKK OG ANTALL FIGHTERE 

 • Ekstremt naturtro fightere og animasjoner - EA SPORTS UFC 2 legger lista enda høyere for å feste grepet om posisjonen som spillet med den beste grafikken i et sportsspill.
  • Hårfysikk, en ny type ansiktsmodellering og forbedret slagdeformering gjør alle sammenstøt mer realistiske enn noen gang før.
  • Flere tusen animasjoner og signaturteknikker gir MMA-stjernene et nytt nivå av personlighet. Du vil kjenne igjen Conor McGregors høye krokspark, Ronda Rouseys signaturbevegelser før kampene og mange andre bevegelser. 
 • Flest fightere noensinne – EA SPORTS UFC 2 har flest fightere i en fightingsimulator noensinne. Du får en blanding av MMAs største stjerner og lovende nybegynnere, og du kan gå inn i The Octagon som nåtidens og fortidens UFC-fightere, MMA-legender og til og med noen overraskelser.

EN SPILLVARIANT FOR ALLE 

 • Dybde og autentisitet i karrieremodus - Om målet ditt er å bli den beste fighteren i verden eller den første kvinnelige fighteren som blir innlemmet i UFC Hall of Fame, er det du som kontrollerer karrieren din.
  • Treningsleir: Et helt nytt treningsleirsystem gjør forberedelsene til hver kamp til en balansegang mellom å utvikle fighterens egenskaper og risikere en skade som kan gjøre neste kamp enda mer utfordrende.
  • Kvinnefightere: For første gang i et UFC-spill kan du lage en kvinnefighter i karrieremodus og kjempe deg opp og frem til legendestatus i UFC.
  • Viktige karriereøyeblikk: Begynn i The Ultimate Fighter®, og gå videre med å kjempe mot autentiske utfordrere mens du jobber deg opp mot å bli UFC-mester. Opplev øyeblikk som definerer karrieren, skaper en enda bedre atmosfære og gir deg mer å kjempe for. 
 • UFC Ultimate Team – Den første Ultimate Team-opplevelsen i et 1 mot 1-slåsspill.
  • Lag et team med opptil fem fightere i forskjellige vektklasser med de dype tilpasningmulighetene i EA SPORTS UFC 2.
  • Konkurrer online eller offline for å gjøre fighterne dine bedre og tjene mynter.
  • Samle mynter for å kjøpe pakker med spesielle gjenstander som brukes til å gjøre fighterne bedre.
  • Tilpass fighterne med ting du finner i pakker, som kan forbedre eller endre teknikker, egenskaper og fordeler, og som fungerer sammen og gjør medlemmene av teamet ditt til de mest eksplosive i hele UFC. 
 • KO-modus – Fyr løs med slag, spark, knær og albuer uten å bekymre deg for grappling i en lynrask, morsom og intens spillvariant som er perfekt for alle som bare er ute etter å la nevene fly mot venner. Reglene er enkle ... kampen er ikke over før noen går i bakken! 
 • Tilpasset konkurranse – UFC-konkurransene byr på spenning rundt hver sving, og å velge kamper står i sentrum av å skape et av verdens største sportsarrangementer. Prøv deg som kamparrangør og arranger drømmekamper ved å velge mellom hundrevis av MMA-fightere. Velg kjente arenaer, autentiske dommere og dine egne kampinnstillinger, og spill kampene fra start til slutt mens du sørger for at alt svarer til forventningene. 
 • Nettmesterskap - Prøv deg i The Octagon på nettet og sikt deg inn mot tittelen. Konkurrer med favorittfighterne dine og test ferdighetene mot andre krigere fra alle verdenshjørner. Sett i gang en seiersrekke, ta tittelen i divisjonen din og forsvar beltet så lenge du kan. Med et oppdatert divisjonsprogresjonssystem, et helt nytt Title Chase-system og nytt fighter-system, er det større grunn enn noensinne til å bygge seg opp til legendestatus på nettet 
 • Live-arrangementer – Forutsi. Spill. Vinn. Tipp hvilke fightere som vinner ekte kamper i kommende UFC-kamper og kjemp kampene i en virtuell versjon av The Octagon. Vinn belønninger i spillet, og klatre på resultatlistene i en fantasiliga med mer innlevelse enn noen gang før. 
 • Lag en fighter – EA SPORTS UFC 2 tar tilpasning av fighterne til et nytt nivå med robust ansiktsmodellering, tilpassede tatoveringer og for første gang muligheten til å lage kvinnefightere.Du kan også lage ditt eget GameFace og laste det opp ... for å så å få det ødelagt i The Octagon.

VERKTØY FOR Å MESTRE MMA 

 • Grapple-hjelp – Å mestre grappling kan være vanskelig, men takket være den nye grappling-hjelpefunksjonen, er det lettere enn noensinne. Visuelle rettesnorer hjelper deg med transitions, submissions, takedowns og masse annet i sanntid. På denne måten kan du avslutte kampene som en proff. 
 • Treningsmodus – Ikke en gang de aller beste MMA-fighterne kan vinne på bare talent. Det krever innsatsvilje for å perfeksjonere ferdighetene. Kast deg ut i treningsmodus og opplev omgivelser der det du gjør ikke har konsekvenser. Her kan du trene på å mestre det mest grunnleggende innen slag, grappling og clinch-jobbing i eget tempo før du tester ferdighetene i en ekte konkurranse.
 • Ferdighetsutfordringer – EA SPORTSUFC 2 har 12 nye minispill for å lære å perfeksjonere stående kamp, clinch og kamper på gulvet. 

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2016 Sjanger Fighting
Aldersgrense 16 Bestillingsnummer 1121635

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i