Eve Valkyrie VR

Playstation 4

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager

Velkommen til det neste livet

Bli en førsteklasses kamppilot og fordyp deg selv i virtuell virkelighetsbasert romkamp.

Mønstre på Valkyrien

Utforsk det intrikate science fiction-universet i EVE Online som aldri før i det du utkjemper luftkamper i verdensrommet og utfører nervepirrende taktiske angrep med PlayStation VR.

Jakt på rikdom og berømmelse i utkanten av verdensrommet. Bli en leiemorder og bytt kanonild mot kontanter, eller slutt deg til en bande med galaktiske pirater på jakt etter rikdom. Du kan til og med danne dine egne bandittklaner og lede angrepet selv.

Opplev intense kamper i 360 grader på tvers av fjerne stjernesystemer, og ta kommandoen over tungt bevæpnede jagerskip i enorme lagbaserte slag. Lås opp oppgraderinger underveis og styrk ferdighetene dine som pilot: Tilpass skipene dine ved å kjøpe nye våpen og nytt utstyr for å hanskes med stadig kraftigere fiender.

Spillfunksjoner

  • Opplev spenningen av virtuell virkelighetsbaserte romkamper med presise våpensystemer og ubegrenset synsfelt.
  • Hopp rett inn i spenningen og fordyp deg selv i det levende science fiction-universet til EVE.
  • Kjemp om kontroll over galaktiske skipsverft, infiltrer massive fiendtlige lasteskip, og utmanøvrer rivalene dine i vanvittige asteroidestormer.
  • Led troppen din til seier i utfordrende online flerspilling, slå deg sammen med venner i samarbeidsbaserte kamper, eller kjør solooppdrag for å avdekke den mystiske opprinnelsen til Valkyrien.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Playstation VR
Utgitt 2016 Leverandør Nordisk Film AS - Spill
Bestillingsnummer 1005955

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i