Inngår i kampanje
79,00 7900 Veil. pris 149,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

FIFA 17 er drevet av Frostbite™, en av bransjens ledende spillmotorer, og leverer en autentisk og naturtro fotballverden med spillere fulle av dybde og følelser. FIFA 17 gir deg autentiske fotballopplevelser som The Journey, en helt ny filmaktig og historiedrevet spillvariant, der du spiller som fotballproffen Alex Hunter, en nykommer som er i ferd med å debutere i Premier League. Du kontrollerer alle øyeblikk på banen, med nyskapende spillerintelligens, fysisk kontakt med motstanderen, presise dødballer og nye angrepsteknikker.  

DREVET AV FROSTBITE™

Frostbite er en av bransjens ledende spillmotorer, og leverer en autentisk og naturtro fotballverden med spillere fulle av dybde og følelser i FIFA 17 til Xbox One, PlayStation 4 og PC. 

Nye fotballverdener: Frostbite leverer mer detalj i spillverdenen i FIFA 17. Sjekk ut nye omgivelser, som spillertunneler, garderober, trenerkontor og lagets fly. 

Autentisk spillopplevelse: Frostbite driver en fengslende historie som setter deg i sentrum av fotballverdenen, og lar deg oppleve sportens følelser på banen og utenfor. 

Figurer fulle av dybde og følelser: Frostbite leverer økt realisme for figurer på banen og utenfor. Dette spranget i realismenivå gjør det mulig med spennende nye historier og å levere fengslende spillopplevelser som passer alle spillere.  

EA SPORTS PRESENTERER: FIFA 17 THE JOURNEY

For første gang i FIFA kan du oppleve hvordan det er å være fotballspiller både på og utenfor banen – som Alex Hunter, en kommende Premier League-stjerne. Spill i hvilken klubb du vil i Premier League, med autentiske trenere og noen av de beste spillerne i verden. Opplev nye verdener i FIFA 17, mens du navigerer deg gjennom følelsesmessige oppturer og nedturer i The Journey. 

Historie: Vi er rett før begynnelsen av 2016/17-sesongen, og du spiller Alex Hunter, en ung spiller i England ved begynnelsen av Premier League-karrieren. Han har flere hindringer å overvinne, et kjent navn i fotballkretser og en personlig arv å leve opp til. Alex står overfor store utfordringer på banen og vanskelige avgjørelser på utsiden – nå har du sjansen til å leve gjennom The Journey og oppleve en side av fotballen bare de aller beste får bli en del av. 

Hvem er Alex Hunter? Alex Hunter er på vei mot å sette sitt preg på Premier League. Han er en av de beste unge spillerne på akademiet, og har et kjent fotballnavn. Forventningene er høye, og mulighetene er til stede for at Alex skal kunne prestere på verdens største scene. Alex oppdager tidlig at også han har familietalentet, og jobber hardt sammen med bestefaren for å få komme i en posisjon der han kan få drømmene til å gå i oppfyllelse. Alt ligger foran ham, i Premier League. 

Dine prestasjoner. Dine avgjørelser. Din historie. I The Journey blir Alex Hunters Premier League-karriere definert av prestasjonene dine på banen og avgjørelsene du tar. Ta kritiske avgjørelser i spillet som har innvirkning på hva som skjer videre, og hvordan andre spillfigurer oppfører seg overfor deg.

 • Klubbvalg: Velg å spille for en av de 20 Premier League-klubbene i 2016/17-sesongen.
 • Samhandling med andre: Svar på spørsmål fra mediene og andre personer som former personligheten din på reisen.
 • Trenermål: Tilfredsstill forventningene treneren setter før hver kamp. Prestasjonene dine på banen kan endre opplevelsen i The Journey.
 • Trekk og attributter: Tilpass Alex Hunters egenskaper på banen, og få poeng for å forbedre ferdighetene. 

Autentisk historie: The Journey tar deg gjennom en realistisk opplevelse i Premier League. Det er en filmaktig verden laget i samarbeid med ekte spillere, personligheter, steder og hendelser, som tar deg med steder du aldri har vært. 

KONTROLLER ALLE ØYEBLIKK I SPILLET 

Nye angrepsteknikker: Nye alternativer i angrep gir deg flere måter å skape sjanser på, og flere muligheter for avslutning foran mål. 

 • Kraftig avslutning: Med ny skuddmekanikk kan spillerne holde ballen lavt i alle situasjoner – kjør et finesseskudd, dra til på volley eller bare stuss den inn.
 • Nedoverheading: Bedre retningskontroll gjør at spillerne kan heade ballen nedover og gjøre det vanskeligere for målvakten.
 • Gjennombruddspasning: Mer kraft i gjennombruddspasninger, og bedre scoringssjanser.
 • Kraftige utspark: Start en kjapp kontring ved å sparke ut fra mål med kraft og retning. 

Aktivt intelligenssystem: Et helt nytt system innfører en romanalyse, øker aktiviteten uten ball og endrer måten spillerne beveger seg, leser spillet og reagerer på. 

 • Konstant romanalyse: Nå analyserer alle spillerne motstanderne i nærheten og rommet rundt seg for å finne de beste angrepsmulighetene.
 • Nye løpstyper: Smartere spillere og aktivitet uten ball gir deg kreative måter åpne motstanderen på, som flere spillere på løp, lureløp og andre løp. 

Overhaling av det fysiske spillet: En transformering av samhandlingen mellom spillerne på alle områder på banen. Du kjemper om rom og ballbesittelse med innføringen av en ny mekanikk (fysisk spill-knapp) som du kan bruke til å være mer fysisk på banen. 

 • Fysisk teknologi: En teknologi som venter på amerikansk patentgodkjenning, henter inn innovasjoner i forbindelse med dribling, fysikk og forsvar for å skape naturtro kamp om ballen.
 • Nye fysiske samhandlinger: Spillerne oppfører seg mer realistisk på hele banen når det gjelder skjerming, sammenstøt med målvakten og masse annet.
 • 360°-skjerming: Ny skjerming av ballen hjelper deg med å beholde ballen. Nå forstår spillerne hvor den største defensive trusselen er, og reagerer på dette. 

Nye dødballer: Vi har lagt til mer personlighet og variasjon i alle dødballsituasjoner.

 

 • Nye straffer: Beveg deg fritt i tilløpet, løp fra forskjellige vinkler og i ulik hastighet og få personlighet i straffene.
 • Nye hjørnespark: Med et nytt siktesystem fra hjørnet kan du velge lagkamerater med bedre presisjon, og medspillerne beveger seg uten ball når du slår hjørnesparket.
 • Frispark: Tilpass tilløpet på frispark for å få mer variasjon i skruen og ballens bevegelse. Nå kan du skyte med utsiden av foten og skru ballen rundt muren.
 • Brukerkontrollerte innkast: Gå oppover sidelinjen for å få bedre posisjon for innkast, send motstanderne i feil retning med lurekast og kast til lagkamerater på løp. 

SPILLVARIANTER 

Pro Clubs: I FIFA 17 innfører Pro Clubs et spillerutviklingssystem som gir en ny måte å utvikle spilleren din på. I tillegg innføres spesialdrakter og -symboler, som gjør Pro Club-en din enda mer personlig. 

 • Spillerutviklingssystemet: Spillerutvikling er fullstendig endret i FIFA 17. Det nye systemet er basert på total kamprangering, og belønner lagarbeid og samarbeid, som også er avgjørende i virkeligheten.
 • Tilpasning: En annen spennende funksjon som introduseres i FIFA 17, er muligheten til å tilpasse drakter og symboler til Pro Club-en din. Velg mellom 24 draktmaler og legg til en egen logo, så drakten virkelig føles som om den tilhører klubben. 

Karrieremodus: FIFA 17 har mer dybde med nye funksjoner som gir deg enda bedre kontroll over klubbens sesong, mulighet til å spille i J-League og realistiske treneravatarer på sidelinjen. 

 • Total klubbledelse: Få nye mål å nå basert på styrets prioriteringer. Hvert lag har nå en unik personlighet som dikterer målene du må nå, både på kort og lang sikt, for å lykkes i klubben.
 • Pengesystem: FIFA 17 har et nytt klubbverdisystem, som er et autentisk budsjett med forskjellige inntekter og utgifter. Du får en detaljert beskrivelse av inntektene fra overganger, lån, kampdagen, media og effektsalg.
 • Trenere: Frostbite gjør det mulig med realistiske managere på sidelinjen for første gang i karrierespillet. Du kan velge mellom 11 trenere til å ta kontrollen i kampene.
 • Ny liga: Den japanske J1-ligaen slutter seg til listen over ligaer du kan spille med i karrierespillet i FIFA 17. 

FIFA Ultimate Team

 • FUT Champions: En helt ny måte å konkurrere på i FUT 17. Hver uke kvalifiserer du deg til helgeligaen og konkurrerer om belønninger i spillet. Spill bra og klatre på de månedlige resultatlistene for å få noen av de beste belønningene i spillet og muligheten til å få konkurrere på globalt nivå.
 • Lagoppbyggingsutfordringer: Fullfør utfordringer for å få unike belønninger i spillet i de nye lagoppbyggingsutfordringene. Test lagoppbyggingsferdighetene dine ved å velge mellom grunnleggende utfordringer, avanserte utfordringer eller ligautfordringer. Lagoppbyggingsutfordringene oppdateres gjennom sesongen.
 • Offlinespill mot en venn: Det er flere måter å konkurrere med venner på i FUT 17. For første gang kan motstanderen din laste ned FUT-laget sitt og bruke det i en lokal offlinekamp.
 • FUT-drakter: Designere og kjendiser har laget nye og eksklusive drakter til FUT 17. Følg med for å få mer informasjon om hvordan du nå har enda større muligheter for å uttrykke deg på banen i FUT.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie FIFA 17
Utgitt 2016 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Utvikler EA Sports
Leverandør EA Bestillingsnummer 1026578

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i