Homefront: The Revolution

Playstation 4

599,00 59900
Sendes vanligvis innen 14-21 dager

Hva ville du gjort for friheten din?

Fire år ut i den brutale militærokkupasjonen er Amerika på knærne. 

Philadelphia – en gang uavhengighetens fødested – har blitt til en getto hvor overvåkningsdroner og pansrede patruljer holder befolkningen undertrykt og knuser all uenighet med voldsom makt. 

De tidligere stolte innbyggerne bor i en politistat og tvinges til å samarbeide for å overleve, drømmene deres om frihet har blitt slukket for lenge siden. 

Men i det ufruktbare området i den røde sonen, i de utbombede gatene og forlatte undergrunnsbanene dannes en motstandsbevegelse. En geriljastyrke som har bestemt seg for å slåss for friheten, på tross av overveldende odds, og vekke den andre amerikanske revolusjonen. 

Men frihet har alltid en pris …

Homefront: The Revolution er et førstepersonsskytespill i en åpen verden hvor du må lede motstandsbevegelsen i geriljakrigføring mot en overlegen militærmakt. 

En levende og pustende åpen verden reagerer på handlingene dine - du og motstandsgruppen din kan inspirere et opprør i gatene og snu okkupasjon til revolusjon når undertrykte sivile tar opp kampen. 

Men fienden har overtaket - overlegen teknologi og ildkraft, pansertropper og luftstøtte. Du må lære geriljakrigføringskunsten – bakhold, sabotasje, list – og kjempe en uavbrutt kamp gjennom de krigsherjede forstedene til Philadelphia. 

Og enspillerdelen er kun starten – i samarbeidsmodus kan du og vennene dine danne deres egne motstandsgrupper og bli berømte som revolusjonens helter. 

  • Utforsk en levende og pustende åpen verden – opplev spilling i en ekte åpen verden i et førstepersonsskytespill som bringes til live med forbløffende CRYENGINE-generert grafikk. 
  • Før geriljakrigføring - dette er ikke et lineært skytespill: Lær geriljakrigføringskunsten og bruk bakhold, infiltrasjon og lynangrep mot motstanderen din i gripende skuddvekslinger uten manuskript. 
  • Bygg opp motstandsbevegelsen – rekrutter revolusjonærer til formålet, etabler baser og skjulested, erobre og tilpass et dødelig våpenlager og bygg improviserte, hjemmelagde våpen for geriljautrustningen din. 
  • Vekk revolusjonen - fra undertrykte innbyggere til revolusjonsledere, en episk enspillerdel forteller historien om den andre uavhengighetskrigen. Den dynamiske og utviklende verdenen reagerer på handlingene dine når en undertrykt nasjon reiser seg i trass mot okkupasjonen. 
  • Samarbeidsmodus på nett – ta kampen på nett, dann en motstandsgruppe med vennene dine og gjør dere fortjent til ryktet som revolusjonens helter.

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Utgitt 2016
Sjanger Action Aldersgrense 18
Leverandør Koch Media Bestillingsnummer KMG510.SC.RB