Inngår i kampanje

Horizon Zero Dawn

Playstation 4

249,00 24900 Veil. pris 399,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

 

Earth is Ours No More

I en epoke hvor maskiner streifer rundt på jorden og mennesket ikke lenger er den dominerende arten, legger en ung jeger ved navn Aloy ut på en reise for å finne sin egen skjebne. 

Menneskehetens neste epoke

I en frodig post-apokalyptisk verden hvor naturen har tatt tilbake ruinene av en glemt sivilisasjon, lever enkelte mennesker videre i stammer i en primitiv jeger- og sankerkultur. Herredømmet deres over den nye villmarken er overtatt av maskinene – fryktinngytende mekaniske skapninger av ukjent opprinnelse. 

Et utskudd som ønsker å høre til

Spill som Aloy, en ung jeger som drar ut for å finne sin egen skjebne blant levningene av en urgammel fortid. Aloy har vært uglesett av stammen siden fødselen, men har lært å utnytte smidigheten, sluheten og sikteferdighetene sine til å jakte på maskinene, forsvare seg mot rivaliserende stammer og overleve i den nådeløse villmarken. 

Mysteriene til De gamle

Reis gjennom en verden som er fylt av underlige gjenstander og skakke ruiner, og kom til bunns i dens dypeste mysterier. Hvordan har det seg at det er maskinene som dominerer i verden, og hva skjedde med den gamle sivilisasjonen? Svarene kan avgjøre Aloys skjebne – og menneskehetens. 

Mot umulige odds

Ta fatt på en dyp og givende rollespillopplevelse som inneholder svært variert taktisk kamp. Kombiner primitivt utstyr med avansert teknologi for å lage anordninger som gjør rovdyr om til byttedyr. Utvikle unike strategier for å felle ulike maskiner, og programmer fangede eksemplarer til å gjøre som du sier. 

Hypermoderne åpen verden-teknologi

Utforsk et realistisk landskap fullt av skjønn natur. Reis gjennom vakre og detaljerte skoger, høye fjell og stemningsfulle ruiner fra en tapt sivilisasjon, alt i en verden som lever sitt eget liv med skiftende vær og en full dag- og nattsyklus.

 

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Utgitt 2017
Sjanger Action, RPG Aldersgrense 16
Bestillingsnummer 1015355

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i