699,00 69900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Føl deg som en NFL-superstjerne i Madden NFL 20. Forhåndsbestill, så får du:

*5 Gold Team Fantasy Packs

*1 av 32 Core Elite Players fra favorittlaget ditt i NFL i Madden Ultimate Team

*1 unik superstjerneegenskap til spilleren du har laget i "Face of the Franchise: QB1"-modus

 

MÅTER Å SPILLE PÅ 

Face of the Franchise: QB1 - Bli ansiktet til et NFL-lag, og ta avgjørelser som får betydning for reisen mot å bli en NFL-superstjerne. Lag din egen College Quarterback og spill gjennom College Football National Championship-sluttspillet og NFL Combine for å få en sjanse til å bli NFL-draftet og bli lagets ansikt i en ny og personlig karriere der du selv står i sentrum. Når du har blitt valgt på et lag, kan du bruke Maddens nye Scenario Engine, som genererer personlige, spillbare scenarioer og dynamiske utfordringer som bygger opp historien rundt din egen unike NFL-karriere. 

Franchise - SImuler en hel NFL-karriere og sett spor etter deg som spiller, trener eller eier i solospill og flerspillerligaer på nett. Konkurrer med opptil 32 lag på vei mot å etablere et Super Bowl Dynasty. Konkurrer med årlige Pro Bowl- og sesongbelønninger. 

Ultimate Team - Konkurrer i den feteste NFL-fantasymodusen med favorittspillerne dine fra NFL fra fortid og nåtid. Spill kamper, samle belønninger, og oppgrader laget ditt med daglige, morsomme og engasjerende utfordringer med innhold koblet opp mot NFL hele året. 

Exhibition - Konkurrer i dueller online og offline (solospill og flerspiller), eller prøv deg offline mot maskinen.  Tilpass spillinnstillingene for å justere lengden på omganger, regler, arenaer og drakter. 

SPILLMEKANIKK 

Superstar X-Factor</b> - Kjenn følelsene, personligheten og kraften til NFL-superstjerner med Superstar X-Factor, et helt nytt fremdriftssystem som drar nytte av spesialegenskapene til dagens NFL-superstjerner når du når bestemte mål i spillet. Du har også autentiske personligheter og Real Player Motion; i Madden NFL 20 våkner spillerne i NFL virkelig til liv! Ta full kontroll over spillerutviklingen med nye måter å utvikle spillernes egenskaper på. 

Unike Playbooks – Forskjellige playbooks er kalibrert så de er mer unike fra lag til lag og gir deg mer variasjon med hensyn til strategisk kampplanlegging og justeringer under kampene. 

Run/Pass Options – Du kan nå velge Run/Pass Options, noe som gir en enda mer autentisk NFL-følelse. 

On-Field Trainer</b> – Lær deg hvordan du kan forbedre deg som Madden-spiller med dette moderniserte læringssystemet, som innfører ny spillmekanikk over tid etter hvert som du får mer erfaring. 

Ny Pump Fake-mekanikk – Pump Fake til en bestemt receiver, og fake ut forsvarsspillere med en ny dobbelttrykkfunksjon som avbryter kastet. 

NFL Pro Bowl – Spill den årlige Pro Bowl med Franchise-modus og "Face of the Franchise: QB1"-modus med stjerner fra AFC og NFC. 

Superstjernedrevet Play-Calling – Play-Calling er skreddersydd superstjernene på laget ditt, så du kan få stjernene med i spillet når du trenger dem som mest. 

Nye feiringer – Over 20 nye feiringer for TD og First Down er lagt til for å få enda mer swag etter de feteste prestasjonene på banen.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie EA Sports, Madden NFL
Utgitt 2019 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Bestillingsnummer 4470MADD20

Andre produkter i samme serie