Mass Effect: Andromeda

Playstation 4

249,00 24900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

I Mass Effect: Andromeda reiser du til Andromeda-galaksen, langt utenfor Melkeveien. Her leder dere kampen om et nytt hjem i fiendtlig territorium, der VI er romvesenene.

Spill som Pathfinder, lederen for et lag med eventyrere med militærtrening, i et spill med dype fremdriftsfunksjoner og tilpasningssystemer. Dette er neste kapittel i menneskehetens historie, og dine valg i spillet vil til slutt avgjøre om vi greier å overleve.

Ansvaret for menneskehetens fremtid hviler på deg, og du må spørre deg selv ... hvor langt er du villig til å gå?

DETTE FÅR DU: 

Spill som Pathfinder

  • Stak ut din egen kurs i en farlig, ny galakse. Avdekk mysteriene i Andromeda-galaksen mens du oppdager frodige, fremmede verdener på leting etter menneskehetens nye hjem. 

Mass Effect-universet du kjenner fra før

  • Led de første menneskene i Andromeda på desperat leting etter et nytt hjem. I dette nye kapittelet i Mass Effect-historien, treffer du og rekrutterer nye, interessante figurer i en storslått romsaga full av mysterier og galaktisk konflikt. 

Kjemp som aldri før

  • Kjemp med Pathfinder-laget i kamper mot skremmende fiender og skapninger. Omgivelser som kan ødelegges, ny hoppeferdighet som sender deg høyere opp og nye våpen og biotics gjør kampene mer spennende enn noen gang før. 

Spill på din måte

  • Tren opp en mektig helt med teknologi og fantastiske våpen og krefter. Med mer fleksibel fremdrift for ferdigheter og våpen kan du bruke spillestilen du foretrekker for å gjøre deg ustoppelig mot nye, mektige romvesenfiender.

 

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Utgitt 2017
Sjanger Action, RPG Aldersgrense 16
Bestillingsnummer 1104958