Need For Speed - Playstation HITS

Playstation 4

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

NB! Need for speed er et online spill 

Oppdag en åpen nattverden med urban bilkultur, drevet av fem måter å spille på i denne fascinerende omstarten av Need for Speed™-serien. Stak ut din egen vei gjennom flere overlappende historier, og bygg opp ryktet ditt på veien mot å bli det ypperste ikonet.

Need for Speed leverer det tilhengerne har bedt om og serien står for – dyp tilpasning, en autentisk åpen verden full av bilkultur og en historie som driver spillet.

Ventura Bay er den urbane lekegrinden din, fra veiene som snor seg opp gjennom fjellet over byen, til de urbane strøkene med trange gatehjørner, fulle av politi. Dette er byen som våkner til liv mens andre sover. Fem kjente bilikoner har slått seg til i byen, heltene i dagens bilkultur, og de vil inspirere deg, presse deg og teste deg. Bygg opp ryktet ditt og få respekt på reisen mot å en legende.

 • Fem måter å spille på: Need for Speed vender tilbake med fem måter å spille på - Speed, Style, Build, Crew og Outlaw, og lar deg bygge opp ryktet ditt. Kombiner alle fem for å oppleve det perfekte Need for Speed-øyeblikket, å kjøre ekstremt fort og skli gjennom svinger i en spesialtilpasset bil sammen med vennene dine mens du blir jaget av politiet.

 • Autentisk tilpasning: Bygg en bil som reflekterer spillestilen din gjennom detaljerte modifikasjoner i både ytelser og utseende. Med håndplukkede, legendariske biler, de hotteste autentiske tredjepartsmerkene, ytelsestuning og personlig kontroll, kan du lage deg bilen du vil ha og herske på gata.

 • Historie: Fem distinkte, overlappende historier, alle inspirert av et ikon fra den virkelige verden. Hvert valg, hvert sekund, hvert minutt driver deg videre i spillopplevelsen på reisen mot å bli et ikon i miljøet.

Urban setting fra vestkysten av USA: Fra daggry til solnedgang kan du utforske en åpen verden full av en urban bilkultur du ikke ante eksisterte. Den vakre, nye verdenen i spillet drar nytte av kraften i de nye konsollene og en topptrimmet Frostbite™-spillmotor for å levere åpne omgivelser med dobbelt så mye kjørbar vei som of Need for Speed Rivals

NB! Need for speed er et online spill 

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2015 Sjanger Racing
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 1114020
Video
Bilder

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også