499,00 49900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager

Nye Creative Skill Stick lar deg spille på den høydepunkts-verdige måten man ser i det moderne NHL av spillere som Connor McDavid, Auston Matthews og Patrik Laine. I angrep vil nye og kreative finter stoppe både målvakter og forsvaret ved at man skyter mellom beina, utfører fintene med én hånd, hekting av pucken og mye mer – inkludert sammenkoblede finter for improviserte avgjørelser, basert på situasjonen. Nye forbipasseringer gjør det mulig å sende pucken til områder andre spillere kan hente den eller rikosjettere den på siden av banen så den spretter til en lagkamerat eller deg selv igjen for å lure motstanderen. I forsvar lar helt nye Defensive Skill Stick deg være kreativ med forsvaret ditt, med markeringen, hektinger og kontrollerte bevegelser med kølla som lar deg dekke områder på isen og forhindre sentringsmuligheter. En kreativ ny A.I. betyr også at lagkamerater har tilgang på de samme kreative løsningene som du har, slik at vakre og intelligente avgjørelser blir tatt på hele banen.

Det introduserer en tapper ny tolkning av den sinnsykt overdrevne 3-mot-3-spillvarianten med *NHL Threes* – en helt nytt arkadeinspirert hockey-opplevelse med høyere tempo, hardere slag og lett-å-lære-spillsystem for de som liker å score mål. Gå inn i ville arenaer med helt nye kommentatorer og velg din spillestil, fra raske og spennende sofaløsninger til omfattende nettbaserte lagkonkurranser hvor du kan velge regler og andre justeringer. Prøv deg på Circuit Mode i *NHL Threes* og spill gjennom regionale turneringer, fra lilleputtligaer til de store konkurransene, hvor du fullfører utfordringer og låser opp overraskelser hele veien. NHL Threes kombinerer det beste fra arkadetiden med autentisk 3-mot-3-overtidsspenning som er tilpasset spilling med venner.

Ingen andre sportsspill lar deg spille med venner og oppleve isen på den måten NHL 18 gjør. Enten du spiller i samarbeidsmodus eller fokuserer på konkurransene, frakoblet på sofaen eller over nett med opptil 12 spillere, leverer NHL 18 over 64 kombinasjoner av lagmuligheter med eller mot venner – både lokalt og over nett. Samarbeid med en venn på sofaen og en annen over nett. Eller spill som et lag med tre venner på sofaen og to venner over nett, hvor alle samarbeider i kampen mot 6 andre som også spiller over nett. Uansett hvordan du foretrekker å spille, tilbyr NHL 18 deg flere måter å spille flerspillermodus på – med venner eller mot rivaler – enn noe annet sporttspill gjør.

Opplev det helt nye NHL først i NHL 18, med helt nye Vegas Golden Knights som det 31. NHL-laget. Ta på deg kontorjobben og bli den første til å drafte Golden Knights med den helt nye funksjonen Expansion Draft i Franchise Mode, komplett med autentiske trøyer og arenaer. Eller gjør ligaendringer ved å skape og drafte et helt nytt 32. lag, hvor du vil, med egen arena, logo, trøye og t.o.m. maskot.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie EA Sports, NHL
Utgitt 2017 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Leverandør EA
Bestillingsnummer 1034596

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i